YKS için hala geç mi?

Silis Valenigo

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Sınava an itibarıyla 136 gün kaldı ve benim TYT hala duruyor.
Daha doğrusu şöyle açıklayayım TYT biyolojim bugün bitti.
TYT kimyanın son 2 ünitesi kaldı aşağı yukarı.
Fizik 0 neredeyse.
Matematikte de basit konularda sıkıntım yok doğal olarak problemler, pkob, fonksiyon köklü sayılar kısaca daha yarısı duruyor ve mutlak değer tarzı sorularda zorlandığım oluyor denemelerde basit taktiklerle hallediyorum fakat gerçek sınavda zor sorular çıkabiliyor onun dışında;
Dil bilgim 0
Paragraf düzenli çözmüyorum.
TYT Sosyal de genel kültür şeklinde çözüyorum şimdiye kadar hiç bakmadım.
TYT netim de şimdiye kadar maksimum zor bir yayında 50 net geldi.

AYT kısmında da biyoloji 0'dayım yarın başlıyıcam.
Matematik de 12'nin ilk konularında fena değilim çıkmış sorularına henüz bakmadım.(logaritma diziler trigo gibi gibi)
Fizik ve kimya da geçen seneden falan hatırladıklarım var ama 0 sayabiliriz.
AYT de çok gerideyim arkadaşlarımla konuştuğumda günde 12 saat çalışan mı dersiniz, TYT'yi daha okul başlamadan yaz tatilinde bitiren mi dersiniz?

Sınava az bir zamanım kaldı hala oyun oynamaya devam ediyorum(günde 2 saat). Güzel bir temelim var fakat eksiklerim unuttuklarım var diyebilirim. Ailem mezuna kalmama izin vermiyor. Dediğim gibi düzenli paragraf çözmüyorum, günde maksimum 4 5 saat çalışabiliyorum şu an raporum var 1 hafta evdeyim bu zamanı arttırmaya çalışacağım. İzlemem gereken yolları, taktikleri, teknikleri işime yarayacak ne aklınıza gelen ne varsa tecrübeli abilerim ablalarım yardım edebilirseniz çok memnun olurum.
Çalışırsam halledeceğime inanıyorum fakat çalışma isteği hiç gelmiyor. Ama gerçekten çalışmam gerek hedef ilk 100 bin istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aslında geç değil de oturup çalışmak lazım işte bu tarz konular her sene açılıyor zaten çalışma isteğinin gelmemesi sıkıntı.

Derece zor ama planlı çalışmayla 100k yapabilirsin.

Sayısal 100 bin istiyorsan şu andan itibaren yoğun çalışman lazım EA veya sözel de 100 bin bir işe yaramaz zaten hedef olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…