YKS için hangi koç tercih edilmeli?

Matrixz852

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba lise mezunuyum açıkçası YKS sayılasa temelden başlayacağım 0'dan bana yol haritası çizecek zamanımı en iyi şekilde kullandırtacak en verimli koç platformu sizce aşağıdakilerden hangisi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1..kopilot
2.unikazan koçluk.
3.millet akademi.
4.kant akademi.

Baykuş olabilir bence.

Hocam baykuşun özellikleri az ve oradakiler öğrenci ben pdr cilerden koçluk almak istiyorum.

Hocam Pdr'ci koç seçeneği de gelmiş Baykuş'a bilginiz olsun. Ama bence YKS de belirli bir sıralama yapıp kendini kanıtlamış, 1 - 2 yıl üniversitede ileri düzey matematik, fizik, kimya gibi dersleri almış kişiler daha verimli olur. Koçunu okumak istediğin bölümle aynı seçmek de bir artı olabilir. Eğer ulaşabilirsen koçların mezun oldukları liselere bakmak da bir fikir oluşturabilir.

Merhaba dostum hepsi hakkında detaylı bilgilendirme + alternatif daha ucuza daha ilgili bireysel koçluklar hakkında ücretsiz bilgilendirebilirim ulaşabileceğim bir inst vs bırakırsan

Ben de derece öğrencilerinin seçilmesi taraftarıyım. Bu süreci yaşayan ve başaran insan çok daha değerli. Saygısızlık etmek istemem ama zaten çok başarılı olsalardı pdr okumazlardı mesela.

Ben de derece öğrencilerinin seçilmesi taraftarıyım. Bu süreci yaşayan ve başaran insan çok daha değerli. Saygısızlık etmek istemem ama zaten çok başarılı olsalardı pdr okumazlardı mesela.
peki nerden almalıyım koçluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…