YKS için hangi liseye geçilmeli?

adolfaras4

Femtopat
Şu an meslek lisesindeyim, ama Anadolu'dan da bir şey olmuyor diyor herkes, son sene kendisi ya da kursla çalışıyorlarmış, sizce ne yapmalıyım, meslek lisesinde OBP'yi yüksek tutup son sene kendim mı çalışayım, Anadolu'ya mı geçeyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı sınıfsın? Derslerin ne durumda? Eğer ders konusunda pek istikrarlı bir öğrenci değilsen çıraklığı da bir alternatif olarak görebilirsin. İstediğin meslek nedir? İzlemek istediğin yolu belirlemelisin. Tüm bunları kendi kafanda netleştirdiğinde işin teknik kısmında daha aktif yardımcı olabiliriz.

Derslerime çok yoğunlasicam 11. sınıfım havacılık yönetimi istiyorum teşekkürler.

Derslerime çok yoğunlasicam 11. sınıfım havacılık yönetimi istiyorum teşekkürler.
Öyleyse meslek lisesinde çok bir işin yok bana kalırsa. Anadolu olup öğrenci kitlesi sıkıntılı okullar da var. İdare işleri vs. zayıf olabilir. Şehrinde sana uygun olan okulu araştırıp anadoluya geçmek derslerine daha aktif odaklanmanı sağlar diye düşünüyorum.

Özel ders alsam toparlayabilir miyim çünkü OBP de önemli meslekte çok artıyor ortalama.

Anadolu'ya geçmeniz çok çok güzel bir tercih olur, ben de Anadolu okuyorum ve cidden Sosyal Bilimler ve Fen tercih etmek eğer ki tercihiniz değişmediği veya nitelikli olmadığı sürece pek de manalı bir tercih olmaz, Meslek Liselerinin de durumu ortada zaten.

Çok programlı aslında lisemiz Anadolu'nun hocaları giriyor.

Yks'de derece hedefin varsa anadoluya geçip pasif takılacaksın, diğer elemanlarla iletişim kurmayıp kendine odaklanacaksın. Meslek lisesi daha çok meslek edinmeye yönelik olduğundan zor olabilir.

YKS'de derece hedefin varsa Anadolu'ya geçip pasif takılacaksın, diğer elemanlarla iletişim kurmayıp kendine odaklanacaksın. Meslek lisesi daha çok meslek edinmeye yönelik olduğundan zor olabilir.

Derece hedefim yok havacılık yönetimi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…