K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Cuma 13:48 #1 Aklımda Honor Pad X9 var. Fakat bazı yerlerde kalemle kullanılamadığı söyleniyor. PDF üzerinden soru çözmek vs. için alınır mı?
Aklımda Honor Pad X9 var. Fakat bazı yerlerde kalemle kullanılamadığı söyleniyor. PDF üzerinden soru çözmek vs. için alınır mı?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.165 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:06 #2 Çok işine yarar ama kazananlar tablet var diye kazanmış değiller yani zorunlu bir şey değil olsa iyi olur tarzı bir şey.
Çok işine yarar ama kazananlar tablet var diye kazanmış değiller yani zorunlu bir şey değil olsa iyi olur tarzı bir şey.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Cuma 14:11 #3 Ana De Armas dedi: Çok işine yarar ama kazananlar tablet var diye kazanmış değiller yani zorunlu bir şey değil olsa iyi olur tarzı bir şey. Genişletmek için tıkla... Okulda kitaptan soru çözmek çok zor oluyor. Boş derslerde vs. soru çözmek için alacağım. Honor Pad X9 ile Huawei MatePad 11.5 2023 arasında kaldım.
Ana De Armas dedi: Çok işine yarar ama kazananlar tablet var diye kazanmış değiller yani zorunlu bir şey değil olsa iyi olur tarzı bir şey. Genişletmek için tıkla... Okulda kitaptan soru çözmek çok zor oluyor. Boş derslerde vs. soru çözmek için alacağım. Honor Pad X9 ile Huawei MatePad 11.5 2023 arasında kaldım.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.165 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:16 #4 kraliyetuyesi dedi: Okulda kitaptan soru çözmek çok zor oluyor. Boş derslerde vs. soru çözmek için alacağım. Honor Pad X9 ile Huawei MatePad 11.5 2023 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... @Denizius124 hocam bu konuda daha bilgili benim bir şey demem yanlış olabilir.
kraliyetuyesi dedi: Okulda kitaptan soru çözmek çok zor oluyor. Boş derslerde vs. soru çözmek için alacağım. Honor Pad X9 ile Huawei MatePad 11.5 2023 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... @Denizius124 hocam bu konuda daha bilgili benim bir şey demem yanlış olabilir.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Cuma 16:36 #5 Google sorunları dert değilse Huawei daha cazip.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Cuma 16:42 #6 Denizius124 dedi: Google sorunları dert değilse Huawei daha cazip. Genişletmek için tıkla... Huawei muadil kalem ile sorun çıkarır mı? Bir de bunların dışında başka önerebileceğiniz tablet var mıdır?
Denizius124 dedi: Google sorunları dert değilse Huawei daha cazip. Genişletmek için tıkla... Huawei muadil kalem ile sorun çıkarır mı? Bir de bunların dışında başka önerebileceğiniz tablet var mıdır?
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Cuma 16:47 #7 kraliyetuyesi dedi: Huawei muadil kalem ile sorun çıkarır mı? Bir de bunların dışında başka önerebileceğiniz tablet var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçe nedir?
kraliyetuyesi dedi: Huawei muadil kalem ile sorun çıkarır mı? Bir de bunların dışında başka önerebileceğiniz tablet var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçe nedir?
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Cuma 18:36 #8 Denizius124 dedi: Maksimum bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 7-8 bin TL.