YKS için hazırlanan ders programı nasıldır?

Demir_19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Selamun Aleyküm. Meslek lisesi mezunu olduğum ve 3-4 yıldır -adam akıllı- sayısal ders görmediğim için 2. kez mezuna kaldım (Temelim sıfır). Bu yüzden kendime ders programı hazırlıyorum. Yüklediğim görsele bakıp bana yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-04 201210.png
    41,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
M

Full matematik yazmışsın temsili olarak mı yazdın.

Program bu şekilde olmamalı. Saat aralıklarını da belirlemen lazım. Ayrıca zaten 2.kez mezuna kalmışsın. Yazılım dersi falan ekleme, sınavda çıkacak derslere odaklan. Gerçi hedefinin ne olduğunu da bilmiyorum ama yine de fark etmez bence. Programa saat aralıklarını da ekledikten sonra tekrar paylaşsan daha iyi olur.

Tamamdır. Belli saat aralıklarını namaz vakitlerine göre yaptım fakat bazı yerlerde saat aralıkları olması gerek. "Sabah namazından sonra saat 10'a kadar Matematik çalış." yaptım mesela, uygun mudur?

Tamamdır. Belli saat aralıklarını namaz vakitlerine göre yaptım fakat bazı yerlerde saat aralıkları olması gerek. "Sabah namazından sonra saat 10'a kadar Matematik çalış." yaptım mesela, uygun mudur?
Aynen o şekilde. Bu sayede dinlenme aralıklarını da daha net görebiliriz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-04 230340.png
    112 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…