YKS için her dersten 8 kaynak çözmek abartılı mı olur?

Çözebildiğiniz her soruyu çözün bence ama her dersten 8 kaynak yetiştirmek biraz zor olabilir. Bir de belli kaynakları çözdükten sonra diğerleri tatmin etmiyor zaten.

Şimdiden başlayın da 8 kaynak çok. Çok kitap çözmekten ziyade sınavda onu yapabilmek önemli. Ders başı 3 kaynak yeter. Temel, orta seviye, zor şeklinde gidilebilir. Sonra da deneme sınavıyla pratik yapacaksınız sürekli.

YKS 2026'ya gireceğim, eşit ağırlığım. Şimdiden başlamayı düşünüyorum. Her dersten 8 kaynak çözmek abartılı mı olur?
Sosyal için kaynak çözmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sadece not okuyarak, Kampları izleyerek bile yaparsın. Ama illa da çözcem diyorsan çöz. sana önerim Youtebe da ki hocaların kitaplarını al Sosyal için daha basite indirirsin

@poyriho, Sosyal için en çok çıkan konulara çalışmak mantıklı. Sonra deneme üzerinden gidilmeli. Örneğin Coğrafya'da harita bilgisi kesin sorudur. Hem TYT'de hem AYT'de çıkar.

Coğrafyanın kodlarının 7 günlük haritalar kampını izleyebilir o zaman hocam. Ben böyle yapmıştım sonra biraz AYT kampları izlemiştim. Şuan AYT Coğrafyadan en fazla 2 yanlış, TYT den de en fazla 2 yanlış yapıyorum en fazla. bunlar bazen full olabiliyor denemesine göre değişir.

Sosyal ile alakalı deneme çözmek cidden mantıklı bende yaptım. Dediğiniz gibi Deneme çözmesi daha mantıklı ama sadece kampları izleyip not alıp onlarla çalışsa yine yapar

@poyriho, Sosyal için en çok çıkan konulara çalışmak mantıklı. Sonra deneme üzerinden gidilmeli. Örneğin Coğrafya'da harita bilgisi kesin sorudur. Hem TYT'de hem AYT'de çıkar.

Çözebildiğiniz her soruyu çözün bence ama her dersten 8 kaynak yetiştirmek biraz zor olabilir. Bir de belli kaynakları çözdükten sonra diğerleri tatmin etmiyor zaten.
8 kaynağı yetiştirmek için geç mi kaldım hocam ? Daha hazirandayız. İlk önce fazla bilinmedik kaynakları çözmeyi düşünüyorum en sona bilindik popüler kaynakları çözmeyi düşünüyorum zaten ama yetişmezse sıkıntı.
Sosyal için kaynak çözmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sadece not okuyarak, Kampları izleyerek bile yaparsın. Ama illa da çözcem diyorsan çöz. sana önerim Youtebe da ki hocaların kitaplarını al Sosyal için daha basite indirirsin
Herkes sosyal için kampa gerek yok diyor denemelerle bile halledersin diyor ama ben yine de garanti olsun diye kampla birlikte gitmek istiyorum hocam.

Hocam naptin her ders için 8 kaynak abartı. Yetiştirirsin tabi ama zaman ve para israfı. Edebiyat sosyal için 1-2'şer kaynak sonra full deneme+not tekrarı gayet 35 üstü yaptırır. Ayt Mat için ama çözebildiğin kadar kaynak çözmen güzel olur. Mesela Edebiyat 2 kaynaktan sonrası gereksiz 3. kaynağı çözmek yerine AYT mat kaynağı çöz. TYT içinse her dersten 1 kaynak yeter de artar sonrası branş denemesi. (TYT Mat için 2-3 arası çözebilirsin)

@poyriho, sosyal için en çok çıkan konulara çalışmak mantıklı. Sonra deneme üzerinden gidilmeli. Örneğin coğrafya'da harita bilgisi kesin sorudur. Hem TYT'de hem AYT'de çıkar.

Hocam TYT için yorumla yapılıyor ama AYT artık harita çok önemli özellikle Türkiye haritası soruyorlar coğrafya1 ve 2 için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı