Sanmam.YKS 2026'ya gireceğim, eşit ağırlığım. Şimdiden başlamayı düşünüyorum. Her dersten 8 kaynak çözmek abartılı mı olur?
Sosyal için kaynak çözmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sadece not okuyarak, Kampları izleyerek bile yaparsın. Ama illa da çözcem diyorsan çöz. sana önerim Youtebe da ki hocaların kitaplarını al Sosyal için daha basite indirirsinYKS 2026'ya gireceğim, eşit ağırlığım. Şimdiden başlamayı düşünüyorum. Her dersten 8 kaynak çözmek abartılı mı olur?
@poyriho, Sosyal için en çok çıkan konulara çalışmak mantıklı. Sonra deneme üzerinden gidilmeli. Örneğin Coğrafya'da harita bilgisi kesin sorudur. Hem TYT'de hem AYT'de çıkar.
8 kaynağı yetiştirmek için geç mi kaldım hocam ? Daha hazirandayız. İlk önce fazla bilinmedik kaynakları çözmeyi düşünüyorum en sona bilindik popüler kaynakları çözmeyi düşünüyorum zaten ama yetişmezse sıkıntı.Çözebildiğiniz her soruyu çözün bence ama her dersten 8 kaynak yetiştirmek biraz zor olabilir. Bir de belli kaynakları çözdükten sonra diğerleri tatmin etmiyor zaten.
Herkes sosyal için kampa gerek yok diyor denemelerle bile halledersin diyor ama ben yine de garanti olsun diye kampla birlikte gitmek istiyorum hocam.Sosyal için kaynak çözmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sadece not okuyarak, Kampları izleyerek bile yaparsın. Ama illa da çözcem diyorsan çöz. sana önerim Youtebe da ki hocaların kitaplarını al Sosyal için daha basite indirirsin
@poyriho, sosyal için en çok çıkan konulara çalışmak mantıklı. Sonra deneme üzerinden gidilmeli. Örneğin coğrafya'da harita bilgisi kesin sorudur. Hem TYT'de hem AYT'de çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.