B Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 6 Ağustos 2024 #11 Watklm20 dedi: TYT matematik için mert hoca ve bıyıklı mat diyorlar fikrin nedir? Genişletmek için tıkla... Bıyıklı Matematik ile sınava girdi bu sene arkadaşım ve sayısal 30 bin yaptı, onu hayli tavsiye ederim.
Watklm20 dedi: TYT matematik için mert hoca ve bıyıklı mat diyorlar fikrin nedir? Genişletmek için tıkla... Bıyıklı Matematik ile sınava girdi bu sene arkadaşım ve sayısal 30 bin yaptı, onu hayli tavsiye ederim.
D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #12 Watklm20 dedi: YKS için hangi kanalları tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe: Rüştü hoca Matematik: Mert hoca. Fizik: VIP fizik. Kimya: Benim hocam Biyoloji: Biosem. Sosyal hakkında bir fikrim yok.
Watklm20 dedi: YKS için hangi kanalları tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe: Rüştü hoca Matematik: Mert hoca. Fizik: VIP fizik. Kimya: Benim hocam Biyoloji: Biosem. Sosyal hakkında bir fikrim yok.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.887 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 6 Ağustos 2024 #13 TYT-AYT Matematik: Mert Hoca TYT Geometri: Şenol hoca TYT Fizik: Özcan Aykın AYT Fizik: VIP Fizik TYT-AYT Kimya: Görkem Şahin TYT Biyoloji: Dr. Biyoloji AYT Biyoloj: Biosem
TYT-AYT Matematik: Mert Hoca TYT Geometri: Şenol hoca TYT Fizik: Özcan Aykın AYT Fizik: VIP Fizik TYT-AYT Kimya: Görkem Şahin TYT Biyoloji: Dr. Biyoloji AYT Biyoloj: Biosem
W Watklm20 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #14 dark07 dedi: Türkçe: Rüştü hoca. Matematik: Mert hoca. Fizik: VIP fizik. Kimya: Benim hocam. Biyoloji: Biosem. Sosyal hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı Eyüp b ve mert hoca arasında kaldım. Neden mert dediniz.
dark07 dedi: Türkçe: Rüştü hoca. Matematik: Mert hoca. Fizik: VIP fizik. Kimya: Benim hocam. Biyoloji: Biosem. Sosyal hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı Eyüp b ve mert hoca arasında kaldım. Neden mert dediniz.
D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #15 Watklm20 dedi: Bıyıklı Eyüp b ve mert hoca arasında kaldım. Neden mert dediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mert hoca temelden anlatıyor eyüb b ise üst düzey anlatıyor eğer temeliniz sağlam değilse mert hocayı tavsiye ederim Eyüp bden konuyu tam anlayamazsınız.
Watklm20 dedi: Bıyıklı Eyüp b ve mert hoca arasında kaldım. Neden mert dediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mert hoca temelden anlatıyor eyüb b ise üst düzey anlatıyor eğer temeliniz sağlam değilse mert hocayı tavsiye ederim Eyüp bden konuyu tam anlayamazsınız.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Ağustos 2024 #16 Watklm20 dedi: Bıyıklı Eyüp b ve mert hoca arasında kaldım. Neden mert dediniz. Genişletmek için tıkla... Matematikte 10 15 üstü yapıyorsan eyüp b geç boşver bence.
Watklm20 dedi: Bıyıklı Eyüp b ve mert hoca arasında kaldım. Neden mert dediniz. Genişletmek için tıkla... Matematikte 10 15 üstü yapıyorsan eyüp b geç boşver bence.