Selam, bu yıl 12 oldum ve sınava gireceğim. Hedefim ilk 10K. ESTÜ istiyorum. Yazın TYT mat ve Türkçe ile hafif hafif ilerledim. 11. sınıfım pek iyi değil .okulumdan kaynaklı ve kendimden kaynaklı sorunlar oldu tam çalışamadım. AYT biyoloji, kimya için biraz altyapım var. sınavlardan kaynaklı ancak matematik ve fiziğim iyi değil. TYT dershane kampım başladı. 9. sınıftan başladık. TYT feni az çok hatırlıyorum. şu anda çalışmaya başladım ve kaynak arıyorum:
Elimde olan kaynaklar:
AYT mat: Hız, Acil mat (2018).
AYT fizik: Karaağaç (2018) Üç Dört Beş.
AYT kimya: Yok.
AYT biyoloji: 11.sınıf reis var sadece.
TYT mat: Doktrin
TYT biyoloji yok
TYT fizik: Yok
TYT kimya: Yok
2018 olan kitaplar önceden giren akrabalarımdan kalma çoğu temiz...
hocam byoloji tyt için miray yayınları aldım pratik bilgiler falan var soruları hoşuma gitti. Kimya ve fizik için bir fikrim yok ne alıcam karar veremedim
hocam byoloji tyt için miray yayınları aldım pratik bilgiler falan var soruları hoşuma gitti. Kimya ve fizik için bir fikrim yok ne alıcam karar veremedim
Kimya için palme veya aydın yayınları al. Özellikle aydın yayınlarının kimya için konu anlatım fasikülleri var onlar bayağı güzeller. Fizik için ise başlangıç olarak Okyanus 40 seans öneririm.
Kimya için palme veya aydın yayınları al. Özellikle aydın yayınlarının kimya için konu anlatım fasikülleri var onlar bayağı güzeller. Fizik için ise başlangıç olarak Okyanus 40 seans öneririm.