YKS için kaynak önerisi

cTwiuem

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bu yıl 12 oldum ve sınava gireceğim. Hedefim ilk 10K. ESTÜ istiyorum. Yazın TYT mat ve Türkçe ile hafif hafif ilerledim. 11. sınıfım pek iyi değil .okulumdan kaynaklı ve kendimden kaynaklı sorunlar oldu tam çalışamadım. AYT biyoloji, kimya için biraz altyapım var. sınavlardan kaynaklı ancak matematik ve fiziğim iyi değil. TYT dershane kampım başladı. 9. sınıftan başladık. TYT feni az çok hatırlıyorum. şu anda çalışmaya başladım ve kaynak arıyorum:

Elimde olan kaynaklar:
  • AYT mat: Hız, Acil mat (2018).
  • AYT fizik: Karaağaç (2018) Üç Dört Beş.
  • AYT kimya: Yok.
  • AYT biyoloji: 11.sınıf reis var sadece.
  • TYT mat: Doktrin
  • TYT biyoloji yok
  • TYT fizik: Yok
  • TYT kimya: Yok

2018 olan kitaplar önceden giren akrabalarımdan kalma çoğu temiz...

Sınavın yeni çıkardığı soru bankaları ve 24 adımda serisi güzeldi.
Ayrıca 345'i herkes çözmüştür. Güzel kitaplar.

Kanka fizik için 40 seans öneririm hem kolay hem seni belli bir seviye ye çıkarır diye düşünmekteyim.
onu almayı planlıyorum ancak şuan için önceliği tyt biyoloji ve kimya almak olucak karekök yayınlarını önerir misin hocam ?

Sınavın yeni çıkardığı soru bankaları ve 24 adımda serisi güzeldi.
Ayrıca 345'i herkes çözmüştür. Güzel kitaplar.
3 4 5 tyt mat için alacağım ilk kitap zaten (doktrinden sonra) biyoloji ve kimya alıcam ilk etapta tyt için. Karekök , palme aklımda var

Karekök orta seviye bir yayın bana kalırsa eğer temelin varsa alabilirsin bence.

Sınav,Karakök,Murat gibi yayınlar iyidir.

Özellikle Edebiyat ve Tarih Sınav yayınların çok iyidir.

Karekök orta seviye bir yayın bana kalırsa eğer temelin varsa alabilirsin bence.
hocam byoloji tyt için miray yayınları aldım pratik bilgiler falan var soruları hoşuma gitti. Kimya ve fizik için bir fikrim yok ne alıcam karar veremedim

hocam byoloji tyt için miray yayınları aldım pratik bilgiler falan var soruları hoşuma gitti. Kimya ve fizik için bir fikrim yok ne alıcam karar veremedim
Kimya için palme veya aydın yayınları al. Özellikle aydın yayınlarının kimya için konu anlatım fasikülleri var onlar bayağı güzeller. Fizik için ise başlangıç olarak Okyanus 40 seans öneririm.

hocam kimya için endemik almış bulundum fizik için 40 seans düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…