AnotherJourney
Megapat
Matematik için Acil soru bankasını çıksr soruları gereksiz zor ve karmaşık. Sınavla alakasız. Halihazırda çözeceğin tyt kitaplarının da problemler bölümü yeterli. Ekstra problemlere gerek yok.Böyle bir şey hazırladım sizce ne ekleme veya çıkarma yapmalıyım.
@AnotherJourney hocam haklısınız da yaz tatili ne güne duruyor? TYT'nin %80'ini bitirmek için yeterli bir süre bence. TYT matematik sürprizlerle dolu AYT matematik gibi değil. Ben olsam işimi şansa bırakmam. Ayırca arkadaş matematiğin ilaci ile başlayacaksa işe ben boşuna konuşuyorum demektir. Hatırı sayılır civarda temeli var diye düşünmüştüm.
Matematik için acil soru bankasını çıksr soruları gereksiz zor ve karmaşık. Sınavla alakasız. Halihazırda çözeceğin TYT kitaplarının da problemler bölümü yeterli. Ekstra problemlere gerek yok.
Hocam kitap çözmek önemli fakat analizde yapmalı. Bu kadar kitabı çözerken analize vakit kalmayabilir. Konu tekrarı yapması gerekebilir. AYT den öğreneceği formüller sayesinde TYT Yi halledebilir. Matematiğin ilacı konusunda haklısınız şu son düzlükte onla başlamak biraz hata.@AnotherJourney hocam haklısınız da yaz tatili ne güne duruyor? TYT'nin %80'ini bitirmek için yeterli bir süre bence. TYT matematik sürprizlerle dolu AYT matematik gibi değil. Ben olsam işimi şansa bırakmam. Ayırca arkadaş Matematiğin ilaci ile başlayacaksa işe ben boşuna konuşuyorum demektir. Hatırı sayılır civarda temeli var diye düşünmüştüm.
Yardımcı olduğunuz için Çok müteşekkirim hocam. Sağ olun@HeisenberG_g hocam ne kadar temeliniz var bilemediğimden dolayı 30k için gerekli olabilecek şeyleri söyledim. Bu arada başka bir tavsiyem kitapları almadan önce video çözüm uygulamalarından birkaç tane sorusuna bakıp kendinizi denemek olur.
Orbital ve Miray biraz kolaya kaçmış. Orbital kaliteli ama başlangıç orta seviye kitap. Miray da o seviyelerde. 3D alınabilir birinin yerine. AYT kimyada çok zorada kaçmanıza gerek yok çünkü zor soru sorulmuyor.Yardımcı olduğunuz için Çok müteşekkirim hocam. Sağ olun
Ayriyetten sizede çok teşekkür ederim @AnotherJourney hocam
@AnotherJourney @NoBMPR R8 AYT kimya yeterli mi? Bir de matematiğin ilacı antrenmanlarla matematik gibi temel düzey midir teşekkürler.
Problem soru tipi görecekse Matematik denemesi çözsün, tüm soru tiplerini görecekse işi çok zaten. Gerek yok öyle bir şeye, TYT Matematik çalışılması gereken bir ders değil.@aabcc sen Biyotik çözmeye devam edebilirsin. AYT sınavında basit dediğin sorudan elenince anlarsın ne demek istediğimi. Ayrıca ben Biyotik kötü diye bir şey söylemedim. Basit ve yetersiz dedim. Yanına Çap gibi bir kaynak ilave edilmeli.
AYT Matematikte 3D, Orijinal, Bilgi Sarmal Gibi kaynaklar kullanılabilir zaten ona bir şey dediğim yok.
Bilgi Sarmal tek başına yeterli gibi gözükse de problemlerde zibilyon tane soru tipi var. Zaman kazanması ve ufkunun açılması için Apotemi'deki soruları görmesi onun lehine olur.
Arkadaşlar selam hem TYT hem AYT için kaynak önerilerinizi bekliyorum.
Konunun başında ufak bir özetin ardından gittikçe zorlaşan soru tipleri olan yayınlar iyi olur ya da farklı soru tiplerinde olup zorluğu orta ve zor olan yayınlarda olur şu an 12. sınıfım ve açık liseye geçip temel lise ile devam edeceğim.
Hedefim ilk 30k bölümüm sayısal şimdiden teşekkürler.
Önerdiğiniz kaynağın yanına özelliklerini yazarsanız memnun olurum.
Yıl boyunca sadece hız ve renk çözsün demedim adama burda yayınları sıralayacak halim yok.Hız ve Renk yayınlarını çözdükten sonra zaten deneme deneme gidebilir.En kötü Karekök'ün tüm çıkmış soruları barındırdığı problemler ve paragraf kitabını alabilir.30k Hedefi olan hız ve renk kitabını anca matematik için karalama defter yapar.
Zaman şu kısa 1 yılda bu kadar dallandırmaya gitmek saçma olur. Problemleri halihazırda bir tyt kitabında bitirmek daha mantıklı.