YKS için kaynak önerisi

Ceyhun Ege

Hectopat
Daha fazla  
Bugün deneme oldum.
120 soru 53D 29y.
TR 26D 13y 1B (yanlislar dil bilgisi konulari)
Sosyal 16-4y (tarih ve cografya 2 ser y)
Mat 2D 2y (kalanina bakmaya vaktim olmadi)
Fende kaydirma yapmisim, gercekte 5D 2y fzk 1D 5y kimya 3D 3y biyor geliyor.
TYT em genel olarak zayif ozellikle matematik ama geometrin bayağı saglam başlangıç ve orta duzey kitaplarinda kolay kolay yanlışım çıkmıyor paragrafim iyi 10 soruyu genelde 15 dknin altinda yapiyorum. Ancak 40 soru birden yapamaya kalkinca dikkatim dagiliyor ve 70 80 dk yi buluyor bitirmem.
11. sinifsa yari yariya var 80 soruda genelde 40+ yapiyorum haftaya dershanenin kampi bitiyor. 12 anlattilar genelde tekrar 17 agustosta acilacakmis bu sürede TYT mat fen ayrica AYT fen calismayi planlıyorum. Sizin tavsiyeleriniz ya da kaynak önerileriniz var mı? Hedefim 15k ustu.

Eklemek istedim anlayacağınız uzere büyük bir sure problemim var. 15 20 sorudan sonra yapasim gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk okul başlayana kadar tyt mat temeli oluştur ve denemelerde süre ayarlaması yap mesala ben 50 dk Türkçe 20 dk fen 20 sosyal 75 dk mat birde Türkçedeki süre sıkıntısı için bir oturmaya 30 paragraf çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…