YKS için kaynak önerisi

Daha fazla  
Merhaba, oldukça fazla sorum var. Çünkü hiçbir şekilde YKS ile ilgili bilgim yok. Bu yaz çalıştığım için bir kitap bile açmadım. Öncelikle hedefim itfaiyecilik (ilk isteğim bu, 250-320 puan) ya da polislik genel olarak çok yüksek puan istemiyorlar ve TYT ile alıyorlar. İlk sorum şu tüm dönem genel olarak TYT çalışıp biraz AYT çalışıp, AYT'ye de keyfi girsem. Bu benim TYT puanımı veya sıralamamı düşürür mü? Ayrıca hocalar(mat, edebiyat) ek kaynak aldıracaklar. Ben de evde ya da okulda çözmek için kaynak alacağım. Ancak ilk olarak konuyu anlatıp sonrasında konu ile ilgili soru soran bir kaynak arıyorum. Deneyimli olan ya da yayınevleri konusunda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

AYT çalışıp, AYT'ye de keyfi girsem. Bu benim TYT puanımı veya sıralamamı düşürür mü?
Hayır düşürmez.
Ancak ilk olarak konuyu anlatıp sonrasında konu ile ilgili soru soran bir kaynak arıyorum.
Açıkçası ben ilk etapta youtube'daki hocalardan birini seçip onun kamp kitabıyla ilerlemenizi öneririm. Hoca olarak bıyıklı matematiği öneririm.

Tabii sizin kararınız.

Hayır düşürmez.

Açıkçası ben ilk etapta YouTube'daki hocalardan birini seçip onun kamp kitabıyla ilerlemenizi öneririm. Hoca olarak bıyıklı matematiği öneririm.

Tabii sizin kararınız.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam.
Matematik konusunda gerçekten çok zayıfım. Onun için önerdiğiniz hocanın kaynağı temel seviye ile başlarsa çok iyi olur öncelikle temelimi sağlamlaştırıp oradan orta seviyeye ilerlemek istiyorum.

Tabii ki. Önce 10 günde temel atma kampı daha sonra da 55 günde TYT Matematik kampına başlayarak ilerleyebilirsiniz. Tabii kamp süresine takmayın, illa günü gününe diye bitireceksiniz diye bir şey yok. Önemli olan verim almanız. Hocayı zamanında kendim de dinlediğim için tavsiye ediyorum, gerçekten çok faydası dokundu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam 10 günde matematik temeli bitirmek harika olur. Buna bir bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…