Kaynaklar mükemmel, hoca seçimin de gayet iyi. Paragrafta da güzel ilerliyorsun. E daha ne istiyorsun benim canım kardeşim
Şu anlık güzel gidiyorsun, sadece disiplin sağlaman lazım ki bu en zoru. Bunun içinde seni ders çalışmaya gitmek zorunda bırakmak lazım. Bu da yoklukla olur. Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
Güne erken başla, sabahları ilk iş Türkçe-paragraf çözmek olsun. 30 paragraf çöz her sabah.
Sonraki adım matematik, matematikte kural basit. Video izle, soruları pekiştir, soruları çöz, yapamadıklarını bir daha çöz, yapamıyorsan çözümünü izle.
Sonra fen derslerine çalış. Sana tavsiyem bir fen dersine başladığında bitirmeden diğerine hoplama, böyle hem daha hızlı hem daha iyi bir şekilde bitirirsin. Fizik kitabı gördüm, başlangıç için fizik tavsiye etmem ama hiç yoktan iyidir. Fizikten de Özcan aykından konuyu dinle sonra sorusunu çöz.
En son geometri. Kenan kara, Eyüp b veya diğer çeşitli hocalara göz at. Hangisi hoşuna giderse onun kampını takip et. Konuyu izledikten sonra matematikteki taktiklerin aynısını uygula.