YKS için kendime nasıl bir yol çizmeliyim?

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
Bu sene 12'yim, az da olsa çalışmalarıma devam ediyorum ancak sürekli kendimi eksik hissediyorum ( günlük çalışma süresi ve plansızlık açısından). Sabah kitabı açıyorum ve 4 5 saat kafama ne eserse onu çalışıyorum tarzı ilerliyorum. Yazın belli derslerde kamplar bitirdim. Şu an TYT 95 net civarı ancak AYT denemesine hiç girmedim ve eksiğim var mı yok mu iyi miyim değil miyim bilmiyorum. Sizce AYT fen için çalışmalara şimdi başlamalı mıyım? Biraz AYT mat bakıyorum ancak diğer derslerde özellikle 11 fen konularında eksiğim var diyebilirim. Önerileriniz nelerdir? (farkındayım herkesin çalışma şekili farklı sadece biraz tavsiye istiyorum.)

Ne yapmanız gerekir? kendi net aralığını izle
Program nasıl olmalı? 12. sınıf kısmını izle

TYT neti kaliteli bir denemede +90 ise çok iyi AYT kasmaya devam et. Eğer TYT Fenden AYT ile ortak konular bittiyse AYT Fene kesinlikle başla. AYT Matematikte ise 11. sınıfın başından alarak başla çünkü AYT Matematik bir bütün 11 olmadan 12'yi anlamak pek mümkün değil.

Ne yapmanız gerekir? kendi net aralığını izle
Program nasıl olmalı? 12. sınıf kısmını izle

TYT neti kaliteli bir denemede +90 ise çok iyi AYT kasmaya devam et. Eğer TYT Fenden AYT ile ortak konular bittiyse AYT Fene kesinlikle başla. AYT Matematikte ise 11. sınıfın başından alarak başla çünkü AYT Matematik bir bütün 11 olmadan 12'yi anlamak pek mümkün değil.
Hocam geçen krallar karması girdim mesela 96 geldi bilgi sarmali 90 geldi o civarlar. Tyt fen olarak 15 net falan geliyor ve 3 4 net fizikten gidiyor biraz eksik çalışmıştım ona :/ Dediğiniz gibi ayt mat 11 den başlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı