YKS için kitap önerisi

lunalyria

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, üniversitede Uluslararası Ticaret bölümünü kazanmak istiyorum, bu yüzden eşit ağırlık çalışmam gerek. İlk önce TYT Türkçesi ile başlamaya karar verdim. Önümde 6 ay kaldı, hızlıca başlamak istiyorum. Bu yüzden ilk olarak hızlıca kitap arayışına girdim danışmak istedim.

Aklıma takılan şeyler şunlar;
Kitap önerisi ve ders çalışmaya TYT Türkçesi ile başlamak mantıklı mı? Böyle bir plan çizdim önüme. Normalde çok ders çalışan biri değilim, çok uzağım. Eğer bir tavsiyeniz olursa nerden başlamam gerekir? Önüme nasıl bir plan çizmeliyim? Yazarsanız benim için çok fazla faydanız dokunur, şimdiden teşekkür ederim.

TYT Türkçe için kendim kitap olarak da bunu buldum:
TYT Türkçe 4 lü Set Benim Hocam Yayınları

Siz ne dersiniz? TYT Türkçe için bu kitap seti iyi midir? 345 iyi diyen de sizler yardımcı olunca aklımda tam oturur. Ona göre kitaplarımı satın alıp hızlıca başlayacağım.

Dost Youtube kanallarının set kitapları para tuzağı. 345 TYT Türkçe alıyosun, yanına bi tane de paragraf kitabı alıyosun. Rüştü Hoca'dan konu anlatımlarını izleyip soruları 345'ten çöz 30 net+ yaparsın.

Merhaba, üniversitede uluslararası ticaret bölümünü kazanmak istiyorum, bu yüzden eşit ağırlık çalışmam gerek. İlk önce TYT türkçesi ile başlamaya karar verdim. Önümde 6 ay kaldı, hızlıca başlamak istiyorum. Bu yüzden ilk olarak hızlıca kitap arayışına girdim danışmak istedim.

Aklıma takılan şeyler şunlar;
Kitap önerisi ve ders çalışmaya TYT türkçesi ile başlamak mantıklı mı? Böyle bir plan çizdim önüme. Normalde çok ders çalışan biri değilim, çok uzağım. Eğer bir tavsiyeniz olursa nereden başlamam gerekir? Önüme nasıl bir plan çizmeliyim? Yazarsanız benim için çok fazla faydanız dokunur, şimdiden teşekkür ederim.

TYT Türkçe için kendim kitap olarak da bunu buldum:
TYT Türkçe 4 lü Set Benim Hocam Yayınları

Siz ne dersiniz? TYT Türkçe için bu kitap seti iyi midir? 345 iyi diyen de sizler yardımcı olunca aklımda tam oturur. Ona göre kitaplarımı satın alıp hızlıca başlayacağım.

345 Türkçe bir de 0 risk paragraf kitabını öneririm hoca olarak yine benim hocam dinleyebilirsiniz veya rüştü hoca.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rüştü hocanın ders notları + soru bankasını alacağım. Paragraf kitabı olarak da 345 0 Risk Paragraf almaya karar verdim. Bu şekilde de olur değil mi? Rüştü hocanın soru bankasını tercih etmemin sebebi konu anlatımını da ondan dinleyip soru bankasının çözümlerini de onunla yaparım diye karar verdim. Yoksa soru bankası olarak başka bir yayınevinin kitabını mı almalıyım?

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rüştü hocanın ders notları + soru bankasını alacağım. Paragraf kitabı olarak da 345 0 risk paragraf almaya karar verdim. Bu şekilde de olur değil mi? Rüştü hocanın soru bankasını tercih etmemin sebebi konu anlatımını da ondan dinleyip soru bankasının çözümlerini de onunla yaparım diye karar verdim. Yoksa soru bankası olarak başka bir yayınevinin kitabını mı almalıyım?

Olur hocam iyi tercih etmişsiniz hocadan ilerlemenizde daha iyi olacaktır kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı