YKS için kitap önerisi

olmaliyapma

Centipat
Daha fazla  
Matematik YDT İngilizce, problem ve Türkçe konusunda kitaba ihtiyacım var zaten diğer derslerde test çözemiyorum çünkü ihtiyacım yok açıkçası.

Çözdüğüm test kitapları
Matematik
hız ve renk
Acil matematik
Türkçe
Retro yayınları
Apotemi
Bilgi Sarmal
YDT İngilizce
Privilege seti, Modadil punc ve Modadil gramer canavarı
Problem
Hız ve renk
Problem
Kolay değil de orta seviye kitap arıyorum tavsiyelerinizi benziyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik YDT İngilizce, problem ve Türkçe konusunda kitaba ihtiyacım var zaten diğer derslerde test çözemiyorum çünkü ihtiyacım yok açıkçası.

Çözdüğüm test kitapları.
matematik
hız ve renk.
Acil matematik.
Türkçe
Retro yayınları.
Apotemi.
Bilgi Sarmal.
YDT İngilizce
Privilege seti, Modadil punc ve Modadil gramer canavarı.
problem
Hız ve renk.
Problem.

Dostum matematik kısmında acil zor gelebilir acaba acili matematiğin ilacıyla karıştırıyor olabilir misiniz?

Dostum matematik kısmında acil zor gelebilir acaba acili matematiğin ilacıyla karıştırıyor olabilir misiniz?
O da soru bankası onu çözmüştür büyük ihtimal.

Çözdüğüm test kitapları
Matematik
hız ve renk
Acil matematik
Türkçe
Retro yayınları
Apotemi
Bilgi Sarmal
YDT İngilizce
Privilege seti, Modadil punc ve Modadil gramer canavarı
Problem
Hız ve renk
Problem
Matematik için bilgi sarmal, paragraf için hız ve renk veya 345 sıfır risk olabilir hafif zor olsun isterseniz, problem için de yine orta istiyorsanız bilgi sarmal olabilir. Bilgi sarmalın kaynakları genel olarak ortalama zaten.

Tekrar kontrol ettim ama hayır normal acil matematik kitabı.

O da soru bankası onu çözmüştür büyük ihtimal.

Matematik için bilgi sarmal, paragraf için hız ve renk veya 345 sıfır risk olabilir hafif zor olsun isterseniz, problem için de yine orta istiyorsanız bilgi sarmal olabilir. Bilgi sarmalın kaynakları genel olarak ortalama zaten.
Tamam. Paragraf sadece demene çözüyorum Türkçe sormuştum aslında ama diğerlerine verdiğiniz cevaplar da çok ince teşekkür ederim

Tamam. Paragraf sadece demene çözüyorum Türkçe sormuştum aslında ama diğerlerine verdiğiniz cevaplar da çok ince teşekkür ederim.

Acil genelde orta üst seviye arasında bir kitap bence şu an matematik için 345 çözmelisiniz orta kolay arasında bir kitap arıyorsanız.

Acil genelde orta üst seviye arasında bir kitap bence şu an matematik için 345 çözmelisiniz orta kolay arasında bir kitap arıyorsanız.
345 o kadar kolay bir kitap değil hocam ilk konu testleri kolay sonraki ösym testleri orta zor arası bir kitap. Ama çözebilirim denirse çözülmesi iyi olacak bir kitap bence.

Tamam. Paragraf sadece demene çözüyorum Türkçe sormuştum aslında ama diğerlerine verdiğiniz cevaplar da çok ince teşekkür ederim
O zaman tyt türkçe gerek yok direk dil bilgisi alın bence hocam. 3D çözmedim ama çok öneriliyor dil bilgisi kitabı orta kolay seviye ve konuyu öğretip geliştirmesi olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı