YKS için koç önerisi

RightCloud

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YKS için koç istiyorum beni denetleyecek beni yönlendirecek birisine çok ihtiyacım var. Küçük şehirde yaşadığım için çevremde koç bulmak bayağı zor. İnternette onlinekoçunuz diye bir site gördüm sizce iyi midir başka önerebileceğiniz yer var mı?

Hocam internetten aldığınız koçluklar da büyük oranda özkontrole bağlı eğer öyle başımda dursun gibisinden diyorsanız iyi bir dershane koçuna yazılırsanız denetiminizi ve yol göstericiliğinizi yapacaktır. Ama koçun isim yapmış olmasına dikkat edin.

Ne koçu arkadaşım, sıradan bir dershanenin yıllık programını edin, bu programa aşağı yukarı sadık kalacak şekilde çalışmanı sürdür.

Biri seni itip kakmadan ders çalışmıyorsan whatsapptan çalış diyen adamın da faydası olmayacak.

Ya dershaneye hiç gitmemişsin ya da gittiğin dershane türkiyenin en kalitelilerinden filan bende dershaneye gidiyorum bir hocaya aynanda 11 ler ve 12 ler dahil 100 den fazla kişi geliyor hocanın benim eksiklerime göre program hazırlaması gerekirken her seferinde beni unutuyor ve baştan başlıyoruz

Hocam ben şahsen küçük bir şehrin en iyi dershanesine gidiyorum hocamın girdiği 100 kişi kadar var ama adam her türlü öğrencinin eksiklerini anlayabiliyor çünkü aslen çoğu öğrencinin eksikleri aynı burada asıl mesele başınızda birinin oluşunu hissetmeniz.

Evet öyle benim aslında istediğim şey birisinin bana düzenli ödev kontrolü yapması bu yaz şehir dışından bir hoca geldi ilk defa rehberliğe başvurdum acayip ilgiliydi hergün için bir program yapıyordu ve çözdüğümüz soruları kontrol edip neyde eksiğimiz olduğuna bakıyordi hoca gittikten sonra diğer hocalara gittim ama bana haftalık bı program verip gittiler yani tabi bu bazılarına yetebilir ama bana yetmiyor bikere insanın çalışma hevesi gelmiyor en başta

Hocam internetteki koçlardan uzak dur. Şehrindeki koçlarla görüşüp yüz yüze program yapman en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…