YKS için koç önerisi

Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben bu sene 11. sınıfa geçtim. Okulu açığa alacağım (evet yeni yönetmelikten haberim var) evde ve kütüphanede çalışacağım o yüzden koçluk almayı planlıyorum varsa bildiğiniz iyi koçluk önerirseniz sevinirim.

Alma, gereksiz. 11. sınıfta sınavı ciddiye alan birinin bence koçluğa ihtiyacı yok, kendin yapabilecek bilinçtesindir diye düşünüyorum.

YouTube'da neyi nasıl yapacağının videoları haddinden fazla var. Onlar yeter bence.

Çoğu gereksiz kendini en iyi sen tanırsın nasıl çalışacağını en iyi sen bilirsin.

Planlama yeteneğim 0 nasıl plan yapacağımı bilmiyorum neyi ne zaman çalışmalı ne zaman tekrar etmeli biri bunları takip etmesi lazım.

Zaten hep YouTube üzerinden çalışacağım ama biraz önce dediğim gibi plan nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Planlama yeteneğim 0 nasıl plan yapacağımı bilmiyorum neyi ne zaman çalışmalı ne zaman tekrar etmeli biri bunları takip etmesi lazım.

Bak inan gerek yok, yapacağın plan ortalama olarak şundan ibaret:
Sabah bir deneme atayım yanlışlara bakayım, sonra fizik ve biyolojiden eksik konularımı çalışıp testlerini çözeyim, akşam da AYT matematik çalışayım. Biyolojiden ise her gün yatmadan önce notlar okuyayım. Fizikten ise ilerleyen günlerde tekrar olarak test çözeyim.
Örnek olarak bir plan bu çok uğraşmadan hazırladım daha iyisini kendine göre yaparsın. Şu an belki YouTube'da koçluk satmaya çalışanlardan dolayı belki de kendine güvensizliğinden dolayı koçluğa ihtiyacın olduğunu düşünüyor olabilirsin ama 1 ay sonra paranı boşa verdiğini fark edeceksin. Onların yapıp senin yapamayacağın bir plan yok.

Hocam aylık aylık ödüyorsun zaten hoşuna gitmezse Max 2.000 TL yanar ve ne olursa olsun kazanmış halletmiş adamlar faydası illaki dokunur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…