YKS için koç tutmak mantıklı mı?

salamancalar

Hectopat
Arkadaşlar aslında 2.mezun senem olmasına rağmen sınava ilk defa düzgün çalışacağım, bir akrabam kendisi sayısalda derece yaptı mutlaka koç desteği al diyor mantıklı mı sizce koç desteği?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aslında 2.mezun senem olmasına rağmen sınava ilk defa düzgün çalışacağım, bir akrabam kendisi sayısalda derece yaptı mutlaka koç desteği al diyor mantıklı mı sizce koç desteği?
Kendi programını yapabiliyormusun? eğer hayır programa uyamıyorum diyorssan kesin al ama koç seni hiper zeka yapmaz sadece programa uymanı sağlar.

Alacağın tek destek aynada gördüğün kişiden geliyor. Dışardan birilerine para vermek saçma, cidden iyi derece yapmak istiyorsan kendi koçun ol başkasına muhtaç kalmak iyi bir şey değil, kendi kendine yet, paran cebinde kalsın veya oraya harcayacağın paranı kitap veya denemelere harca.

Yani hocam ben bu sene kendimi kapatıp ders çalışıcam böyle bir karar verdim. Program vs. Ayarlayabilirim ama mesela şu ay tyt çalışman şu ay buna dikkat etmen gerek diyen birisi ne kadar etkiler bilemedim.

Bide merak ettiğim deneme işini nasıl halledebilirim, bir dershane vs. Kabul edermi sadece denemeye girsem

Bide merak ettiğim deneme işini nasıl halledebilirim, bir dershane vs. Kabul edermi sadece denemeye girsem

Kitap hariç hiçbir şeye para verme. Kafanda yazdığın basit bir program bile derece yapmak için yeter. Yeter ki doğru kaynakları kullan ve verimli kullan.

Orası senin konuşacağın dershaneyle alakalı bir durum, dersler konusunda ise internette tonla kanal var kendi programlarını oluşturan. Bu tarz kanallara örnek olarak Eyüp B., ParaksilenKimya, Özcan Aykın vb. diye gidiyor kanallara girer ne tür bir programda ilerlediklerini görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…