YKS İçin koç veya Online platform önerisi

Aesthetic00

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ben 27 yaşındayım 2 yıllık bir yüksekokul bitirdim. Aradan 5 yıl geçti ama ben bölümümü yapmak istemiyorum. YKS'ye eşit ağırlık olarak hazırlanacağım ama benim temel bilgim tam olarak 0, hiçbir şey bilmiyorum. Beni motive edecek, hangi konularımın zamanla iyi olup olmadığına bakacak, eksik konulara yönlendirecek bir YKS koçuna veya Online platforma ihtiyacım var. Tek başıma başarmam cidden zor gibi görünüyor. Çünkü YKS ve ders temellerim 0. Para tuzağı olarak görenlerde var işine yarayanlar da var. Ne yapacağımı şaşırdım. Yani gelişigüzel ders çalışmak istemiyorum bana faydası olmaz zamanım da az. Yönlendirilmeye ihtiyacım var. Şu an denk gelen araştırdıklarım bunlar sizin bundan veya bundan başkada olabilir bir öneriniz var mı?
Kunduz, Doping Hafıza, koçum yanımda, raunt, şimdi anladım, dijital rehberlik, tavşan akademi, 345 all star, ev dershanem, 366.gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direkt spesifik bir isim vermeyeceğim ama şunu söyleyebilirim sadece. İçerisinde konu anlatımlı videoları olan bir platform almayın bence (Doping Hafıza, Raunt vb.) çünkü Youtube'da kat kat daha iyi ve ücretsiz bir sürü içerik mevcut, o parayla kaynak alırsınız. Sadece plan, program ve koçluk yapan yerlere bakmanızı öneririm.

Katılıyorum, soru çözümü içinse ben kunduz kullanıyorum çok işime yarıyor onu öneririm

Hocam plan program ve koçluk için kimi önerirsiniz bir bilginiz var mı? Yazdığım koçlar mesajlara bakmıyorlar. Soru çözüm için kunduz kullanacağım. Onda da koçluk var ama yeterli olacağını sanmam.

Katılıyorum, soru çözümü içinse ben kunduz kullanıyorum çok işime yarıyor onu öneririm.

Hocam mesela bir soruyu çöxemedinix. Hoca kaç dk içinde dönüş yapıyor size? Görüşme nasıl oluyor.

Benim şu an hali hazırda aldığım bir yer var. Derece öğrencileri koçluk yapıyor ama gayet memnunum. Reklam gibi sayılmazsa vereyim hocam ismini.

Hocam özelden yazma kalktı galiba, buradan yazayım. Instagram hesaplarının ismi "pusulamentorluk"

Çok teşekkürler hocam biraz araştırma yapayım. Pek araştırma yapılacak içerik bulamadım. Ayıptır sorması kaç ₺ ücreti var? Ve o koç size ne gibi yardımlar yapıyor? Kaç günde bir görüşüyorsunuz? Kaynak öneriyor mu? Neler yani tam olarak? Vaktiniz olduğunuzda açıklarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Rica ederim. Fiyatı şu an 1500 TL idi ama yılbaşından sonra 2500 TL yapacağız diyorlardı fakat şöyle bir durum var. Yılbaşından önce 1500'e yazılanlar yine sınava kadar 1500 verecekler, sadece yılbaşı sonrası yazılanlar hep 2500. Onun dışında kaynak tavsiyesi yapıyorlar fakat ben mezun olduğumdan çoğu kaynağım vardı zaten, çok az eksiğim vardı. Haftada 1 Zoom üzerinden görüntülü konuşuyoruz yaklaşık 1-1,5 saat arası. Yeni haftanın plan programı yapılıyor, deneme çözdüyseniz onun analizleri falan yapılıyor. Notion diye bir uygulama var; haftalık program, denemelerin analizleri, kaynaklar vs. hep oraya yükleniyor, gayet kullanışlı uygulama. Onun dışında koçunuzu kurucular sizin için size uygun şekilde seçiyor. (gireceğiniz alan, hedef sıralamanız, istediğiniz bölüm vs. gibi bilgilerle) Son olarak da koçların hepsi 18-19-20 yaşında kişiler. Yaş olarak siz tabi biraz daha büyüksünüz fakat benim fikrimi soracak olursanız koçluğu sınava 15-20 sene önce girmiş rehber öğretmenler yerine sizinle aynı sınava girmiş, aynı yollardan geçmiş, aynı şeyleri yaşamış öğrencilerden almanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ediyorum hocam büyük ihtimal satın alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…