Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar YKS senemde koçluk arıyorum. Aklımda Copilot Pro var da yapay zeka program vs hazırlıyormus. Sizce alınır mı? Veya nasıl yapmalıyım? Dershanemin rehber hocası faydalı olur mu?
Arkadaşlar YKS senemde koçluk arıyorum. Aklımda Copilot Pro var da yapay zeka program vs hazırlıyormus. Sizce alınır mı? Veya nasıl yapmalıyım? Dershanemin rehber hocası faydalı olur mu?
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 6 Eylül 2024 #2 Dershanenizin rehberlik hocası yeterli olacaktır. Zamanla kendi çalışma planınızı kendiniz yapacak düzeye gelirsiniz zaten.
Dershanenizin rehberlik hocası yeterli olacaktır. Zamanla kendi çalışma planınızı kendiniz yapacak düzeye gelirsiniz zaten.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #3 VIN dedi: Dershanenizin rehberlik hocası yeterli olacaktır. Zamanla kendi çalışma planınızı kendiniz yapacak düzeye gelirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Motivasyon vs için nasıl olur? Gri koç düşünüyorum.
VIN dedi: Dershanenizin rehberlik hocası yeterli olacaktır. Zamanla kendi çalışma planınızı kendiniz yapacak düzeye gelirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Motivasyon vs için nasıl olur? Gri koç düşünüyorum.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 8 Eylül 2024 #4 Bilgici1 dedi: Motivasyon vs için nasıl olur? Gri koç düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ordan burdan para alıp reklam yapan tüccarları izlememenizi tavsiye ederim. İzleseniz bile yaptıkları önerilere şüphe ile yaklaşın.
Bilgici1 dedi: Motivasyon vs için nasıl olur? Gri koç düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ordan burdan para alıp reklam yapan tüccarları izlememenizi tavsiye ederim. İzleseniz bile yaptıkları önerilere şüphe ile yaklaşın.
2 262220 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 905 Çözümler 1 8 Eylül 2024 #5 Bilgici1 dedi: Motivasyon vs için nasıl olur? Gri koç düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tüccarlardan koçluk almayın. Gerekirse forumdan yardım alın ama o tüccarlara 1 kuruş bile vermeyin.
Bilgici1 dedi: Motivasyon vs için nasıl olur? Gri koç düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tüccarlardan koçluk almayın. Gerekirse forumdan yardım alın ama o tüccarlara 1 kuruş bile vermeyin.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2024 #6 262220 dedi: Tüccarlardan koçluk almayın. Gerekirse forumdan yardım alın ama o tüccarlara 1 kuruş bile vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir tüccar yani neyi var ki merak ediyorum cidden.
262220 dedi: Tüccarlardan koçluk almayın. Gerekirse forumdan yardım alın ama o tüccarlara 1 kuruş bile vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir tüccar yani neyi var ki merak ediyorum cidden.