YKS için konuları elemek mantıklı mı?

Eneessss

Hectopat
7 ay gibi kısa bir süre kaldı ve halen TYT ile cebelleşiyorum, sizce organik kimya gibi uzun konuları atlamak mantıklı mı?

7 ay gibi kısa bir süre kaldı ve halen TYT ile cebelleşiyorum, sizce organik kimya gibi uzun konuları atlamak mantıklı mı?
Hedefiniz büyük dereceler yapmak değilse atlayın. Gri koçun bununla ilgili bir videous vardı sanki

Hedef çok yüksek değilse atla bence. Dershanelerinde en büyük hatasının bu olduğunu düşünüyorum. Herkese derece yapacakmış gibi bütün konuların verilmesi saçma, belli başlı kesin soru çıkan konular belli zaten.
Ayrıca organik kimyanın belli kısımlarına bakarsan 1-2 net kolayca çıkarabilirsin.

Bende öyle hocam ya TYT daha bitmedi bile yarın matematiği bitirmeye çalışacağım daha fene başlamadım bile bende isyanlardayım sizin gibi atlasam mı diye düşünüyordumda konuları aşırı mantıksız bir karar hele organik kimya için AYT kısmında bile var organik kimya.

Hedefim 80 bin.

Kısa süre değil de okul olduğu için günlük 5 saat çalışma ile olacak işler değil gibi.

80 bin için hiç atlamadan çalışman lazım hocam benim de hedef 150 bin gerçekçi olursak sözelden geçtim MF'ye ben bakalım hakkımızda hayırlısı.

Hayır hepsine detaylı çalışamazsan bile mutlaka konu hakkında az çok fikrin olsun mesela uzun dediğin organik kimya geçen seneki sınavdaki kimya da en basit sorulardandı

Hedef yüksek olsa da düşük olsa da hayır mantıksız 4 veya 3 ay kala açmış olsaydınız düşünülebilirdi ancak fakat şu an 7 ay var ve bu ciddi bir süre yapılmayacak şey yok.

Hedefine bağlı, seneler boyunca o konular kaç kere çıkmış diye bakabilirsin. Potansiyel netlerini ve hedefini hesaba katarak eleme yapabilirsin. Tamamiyle sana bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…