YKS için laptop satılıp tablet alınmalı mı?

Kewroi

Centipat
Daha fazla  
Monster laptopum var, şu anda 10. sınıfa gidiyorum ve 11. sınıfa geçtiğimde satıp tablet almayı düşünüyorum. Sebebi ise hem tabletle çalışmak daha kolay ve bilgisayar oyunlarından uzaklaşmak için. Sizce bu mantıklı mı? Mantıklı ise ortlama 30klık tablet önerir misiniz?

Monster laptopum var, şu anda 10. sınıfa gidiyorum ve 11. sınıfa geçtiğimde satıp tablet almayı düşünüyorum. Sebebi ise hem tabletle çalışmak daha kolay ve bilgisayar oyunlarından uzaklaşmak için. Sizce bu mantıklı mı? Mantıklı ise ortlama 30klık tablet önerir misiniz?

Ders için 8 10 klık tablet bile iş görür.

Manatıksız, laptoptan çalış oyunları sil yükleme bitti. Tabletten çalışmak bana saçma geliyor yazı yazacaksan kalem kağıt kullan, dijital bir sınava girmiyorsun kağıt kalem var sadece. Videoları izleyeme devam et laptoptan bu kadar.

Yani oturup da tablete not alma, kağıt daha iyi akılda kalma konusunda da. Bizzat deneyimledim.

Gercekten cok saçma. Calisirken teknolojiden mumkun oldugunca uzak kalmak lazim. Kagit, kalem, defter ve kitap. Bu kadar.

Pek katılmıyorum bu konuya. Sonuçta internette çalışmak için çok fazla kaynak ve bilgi var. Yararlanmak lazım.

Manatıksız, laptoptan çalış oyunları sil yükleme bitti. Tabletten çalışmak bana saçma geliyor yazı yazacaksan kalem kağıt kullan, dijital bir sınava girmiyorsun kağıt kalem var sadece. Videoları izleyeme devam et laptoptan bu kadar.

Yani oturup da tablete not alma, kağıt daha iyi akılda kalma konusunda da. Bizzat deneyimledim.

Laptop 17 inç yani her yere yanımda götürmek kolay değil. Kütüphane, kurs, okul vb. Yerlere götürmek zor olur onun için satmayı düşünüyorum. Tableti soru ve video için kullanacağım dediğiniz gibi not için kalem kağıt tabii ki.

Kendi şahsi fikrinizi dayatmaya ne meraklisiniz ya. Tavsiye ver geç işte.

Soruya gelince:
Ders calismak, pdf uzerinden soru çözmek vb. işler icin tablet çok iyi seçenek hocam. 2019'dan beri ayni şekilde çalışıyorum ve şu an yüksek lisans yapiyorum yine ayni düzende devam ediyorum. Üniversitede olsan tek tablet yetersiz kalabilir derdim ancak akademik düzeyde sunum, word vb. belgeler hazırlamiyorsaniz (ki bir yere kadar onlara da olanak sağlar) tablet sizin duzeyinizde cok yeterli olacaktir. Tab S10+ veya Honor Magicpad 2 önerebilirim.

Kendi şahsi fikrinizi dayatmaya ne meraklisiniz ya. Tavsiye ver geç işte.

Soruya gelince:
Ders calismak, pdf uzerinden soru çözmek vb. işler icin tablet çok iyi seçenek hocam. 2019'dan beri ayni şekilde çalışıyorum ve şu an yüksek lisans yapiyorum yine ayni düzende devam ediyorum. Üniversitede olsan tek tablet yetersiz kalabilir derdim ancak akademik düzeyde sunum, word vb. belgeler hazırlamiyorsaniz (ki bir yere kadar onlara da olanak sağlar) tablet sizin duzeyinizde cok yeterli olacaktir. Tab S10+ veya Honor Magicpad 2 önerebilirim.
Hocam değerli öneriniz için teşekkürler öncelikle. Dediğiniz gibi pdf üzerinden soru çözmek ve video için kullanacağım. Üniversiteye geçinçe tekrar pc alırım büyük ihtimalle. Önerdiğiniz tabletlere baktım Tab S10+ daha mantıklı geldi yakın zamanda onu alacağım. Tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı