YKS için lise matematiğine çalışıp diğer dersleri TYT/AYT kaynaklardan çalışmak

Daha fazla  
YKS sınavı için sadece lise matematiğine çalışıp diğer dersleri de TYT, AYT olarak çalışsam, üniversitede göreceğim fizik 3, fizik 4 ve genel kimyadaki dersleri bilebilir miyim? Yoksa lisenin derslerinden sıfırdan mı başlamalıyım?

İstediğim bölüm bilgisayar mühendisliği. Bölüm sayısal.

Not: Lisedeki hiçbir dersi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS sınavı için sadece lise matematiğine çalışıp diğer dersleri de TYT, AYT olarak çalışsam, üniversitede göreceğim fizik 3, fizik 4 ve genel kimyadaki dersleri bilebilir miyim? Yoksa lisenin derslerinden sıfırdan mı başlamalıyım?

İstediğim bölüm bilgisayar mühendisliği. Bölüm sayısal.

Not: Lisedeki hiçbir dersi bilmiyorum.

Eğer bilgisayar mühendisliği hedefinse sayısal bak. 2 yıllıklar ile bir iş bulamazsın ama ben lise derslerini baştan yapmak isityorum diyorsan Doping Hafıza öneririm benim aktif aboneliğim var eğer istersen detaylı bilgi sunabilirim.

Eğer bilgisayar mühendisliği hedefinse sayısal bak. 2 yıllıklar ile bir iş bulamazsın ama ben lise derslerini baştan yapmak isityorum diyorsan Doping Hafıza öneririm benim aktif aboneliğim var eğer istersen detaylı bilgi sunabilirim.

Hocam YouTube'da onlarca güzel hoca varken Doping Hafıza'ya para bayılmak bence mantıksız ya.

Hocam YouTube'da onlarca güzel hoca varken Doping Hafıza'ya para bayılmak bence mantıksız ya.

Kanka orada sana her ders sonu soru soruyor yanlışın varsa eksiklerini buluyor sonra denemeler var rehber hocanla görüşüp fikir almak var yapamadığın soruları sorma özelliğin var birçok özellik var bence parasına göre uygun denemelerin tanesi ve soru bankası fiyatlarını göz önünde gerçekten bulundurursak uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı