YKS için nasıl çalışılmalı?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar. YKS sınavı açıklandı ve ben mezuna kalmayı hedefledim. Yaz ayında şu an ne yapmam gerekiyor hangi hocaları önerirsiniz? Yazın TYT başlamayı TYT'den sonra da AYT çalışmayı hedefliyorum program öneriniz varsa sevinirim.

En önemlisi TYT matematik. Olabildiğince anlaşılacak ve en hızlı şekilde bitirmek gerek. Matematik çalışırken yanında diğer derslere de bakılmalı ve ilerlenmeli.

Matematik için hoca önerilerim:
Eyüp B,
Mert Hoca,
Tunç Kurt Matematik

Biyoloji için hoca önerilerim:
Selin Hoca,
Dr. Biyoloji

Fizik için hoca önerilerim:
Özcan Aykın,
Umut Öncül Akademi,

Kimya için hoca önerilerim:
Benim Hocam - Görkem Şahin,
Meschemy Kimya,
Celal Hoca ile Kimya

En önemlisi TYT matematik. Olabildiğince anlaşılacak ve en hızlı şekilde bitirmek gerek. Matematik çalışırken yanında diğer derslere de bakılmalı ve ilerlenmeli.

Matematik için hoca önerilerim:
Eyüp B,
Mert Hoca,
Tunç Kurt Matematik

Biyoloji için hoca önerilerim:
Selin Hoca,
Dr. Biyoloji

Fizik için hoca önerilerim:
Özcan Aykın,
Umut Öncül Akademi,

Kimya için hoca önerilerim:
Benim Hocam - Görkem Şahin,
Meschemy Kimya,
Celal Hoca ile Kimya

Tüm TYT sizce kaç ayda bitmeli? AYT'de 11 ve 12.sınıf olarak hiçbir şey bilmiyorum ne zaman başlamalıyım ve hangi hocalarla ilerlemeliyim?

Tüm TYT sizce kaç ayda bitmeli?

Hızlıca başlayıp en kötü Kasım-Aralık gibi bitirmeye çalışın. 12. sınıfta hiçbir şey bilmiyor olmanız kötü olmuş. Eğer AYT o kadar kötüyse Kasım-Aralık işini çekebildiğiniz kadar erkene çekip sonrasında tam gaz AYT çalışın.

Attığım hocalar gayet iyidir. Hangisi sizin frekansınıza uyuyorsa onunla ilerleyin.

Hızlıca başlayıp en kötü Kasım-Aralık gibi bitirmeye çalışın. 12. sınıfta hiçbir şey bilmiyor olmanız kötü olmuş. Eğer AYT o kadar kötüyse Kasım-Aralık işini çekebildiğiniz kadar erkene çekip sonrasında tam gaz AYT çalışın.

Attığım hocalar gayet iyidir. Hangisi sizin frekansınıza uyuyorsa onunla ilerleyin.
Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı