YKS için netlerim nasıl?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Lise son sınıfım ve açıktayım şu an.
TYT netlerim 55 gibi. En fazla 65 en az 45'lerde.
Hedefim 50 bin sayisal.
Sizce yapar mıyım?
Çok mu abartılı bir hedefim var?
Biliyorum inanırsam her şey olur ama sizce yapabilir miyim cidden?
25 net Türkçe
6 net sosyal.
14 net matematik
(son birkaç denemede 25 civarlari da yaptım. )
5 net fen

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise son sınıfım ve açıktayım şu an.
TYT netlerim 55 gibi. En fazla 65 en az 45'lerde.
Hedefim 50 bin sayisal.
Sizce yapar mıyım?
Çok mu abartılı bir hedefim var?
Biliyorum inanırsam her şey olur ama sizce yapabilir miyim cidden?
25 net Türkçe
6 net sosyal.
14 net matematik
(son birkaç denemede 25 civarlari da yaptım. )
5 net fen
Hocam hayal dünyasında yaşamaya gerek yok çok zorlaman lazım bende 2023 YKS ye girdim. Olmaz değil sadece zor.

90 net TYT çıkarman lazım. En az. 6 ay var yapılabilir. 60-65 AYT lazım. Bunu da yapabilirsin. Açıktasın bunun kadar güzel bir şey yok. Tüm gün senin. Yapılabilir ama nasıl olsa yaparım diye salmayıp 7 8 saat çalışman lazım belki daha fazla.

90 net TYT çıkarman lazım. En az. 6 ay var yapılabilir. 60-65 AYT lazım. Bunu da yapabilirsin. Açıktasın bunun kadar güzel bir şey yok. Tüm gün senin. Yapılabilir ama nasıl olsa yaparım diye salmayıp 7 8 saat çalışman lazım belki daha fazla.
Sıralamada belli net verilemez o yıl olan sınavın zorluğuna bağlı tüm gününü ders çalışarak geçirirsen yaparsın. Ayriyeten tavsiye vereyim TYT için zamanın çok azaldı mümkünse AYT ye başla (ki açıktasın mümkün olmama şansı yok)

Yapamazsın desek çalışmayı bırakacak mısın? Şu an açıkta olmak isteyen yüz binlerce 12.sınıf var. Şansını kullan. Çok kullanıp şu sözü klişeleştirdiler ama: İstediğin takdirde ilk 1000 bile yaparsın :) ama istersen...

Sıralamada belli net verilemez o yıl olan sınavın zorluğuna bağlı tüm gününü ders çalışarak geçirirsen yaparsın. Ayrıyeten tavsiye vereyim TYT için zamanın çok azaldı mümkünse AYT'ye başla (ki açıktasın mümkün olmama şansı yok)

TYT'de hala eksik olan yerlerim var hocam.

Sıralamada belli net verilemez o yıl olan sınavın zorluğuna bağlı tüm gününü ders çalışarak geçirirsen yaparsın. Ayriyeten tavsiye vereyim TYT için zamanın çok azaldı mümkünse AYT ye başla (ki açıktasın mümkün olmama şansı yok)
Genel olarak bir net verilebilir. Kesin demedim ama en az hedefi o civarlar olmalı.

TYT'de hala eksik olan yerlerim var hocam.
TYT hiçbir zaman bitmez.

Genel olarak bir net verilebilir. Kesin demedim ama en az hedefi o civarlar olmalı.
Bence bu bir yanlış yönlendirme isterseniz SAY | Lisans Tercih Sihirbazı bu siteden puan dalgalanmalarına bakabilirsiniz. Belli bir net vermek yerine yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışabilir ayrıca önceki 4 senenin ortalama netlerine bakabilir tek seneden net verilmez, verilmemelidir

TYT hiçbir zaman bitmez.

Bence bu bir yanlış yönlendirme isterseniz SAY | Lisans Tercih Sihirbazı bu siteden puan dalgalanmalarına bakabilirsiniz. Belli bir net vermek yerine yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışabilir ayrıca önceki 4 senenin ortalama netlerine bakabilir tek seneden net verilmez, verilmemelidir
Aynı şeyi diyoruz fakat civarı kelimesi tam anlamıyla net vermek değil zaten. Ankara üniversitesi veteriner fakültesi 50 bin ile almış. TYT neti 86 öğrencilerin ortalama. Ben de diyorum ki 90 net civarı hedeflemeniz gerekiyor. En iyisini yapmaya çalışmalı zaten. Aksini söyleyen yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı