YKS için online koç önerisi

Wrench26

Decapat
Daha fazla  
Selam, bu sene 2. mezun senesine gireceğim. Geçen sene 155k, bu sene 89k yaptım. Normalde fen lisesinde okuyan zeki bir öğrenciyim ancak çalışma düzenini oturtamıyorum, o yüzden koçluk sistemi almak istiyorum. 3 site arasında kaldım: Kopilot, Baykuş veya Aktif Zeka. Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi? Koçluk gereksiz, iraden yok, mu onu alınca yine çalışmayacaksın demeyin. Geçen senede hiçbir şey almadın, gitmedim, yapamadım. %1 bile faydası olacaksa benim için önemli.

Dostum bunların dışında gerektiğinde yüzyüze koçluk alabileceğin çevrende deneyimli birisi varsa çok daha iyi bi tercih olur

Selam, bu sene 2. mezun senesine gireceğim. Geçen sene 155k, bu sene 89k yaptım. Normalde fen lisesinde okuyan zeki bir öğrenciyim ancak çalışma düzenini oturtamıyorum, o yüzden koçluk sistemi almak istiyorum. 3 site arasında kaldım: Kopilot, baykuş veya aktif zeka. Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi? Koçluk gereksiz, iraden yok, mu onu alınca yine çalışmayacaksın demeyin. Geçen senede hiçbir şey almadın, gitmedim, yapamadım. %1 bile faydası olacaksa benim için önemli.

Baykuştan koçluk alanların genel olarak memnun olduklarını duydum.

Selam, bu sene 2. mezun senesine gireceğim. Geçen sene 155k, bu sene 89k yaptım. Normalde fen lisesinde okuyan zeki bir öğrenciyim ancak çalışma düzenini oturtamıyorum, o yüzden koçluk sistemi almak istiyorum. 3 site arasında kaldım: Kopilot, Baykuş veya Aktif Zeka. Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi? Koçluk gereksiz, iraden yok, mu onu alınca yine çalışmayacaksın demeyin. Geçen senede hiçbir şey almadın, gitmedim, yapamadım. %1 bile faydası olacaksa benim için önemli.
Hocam merhaba, 2 yıldır sana benzer birçok öğrenciyle birlikte çalıştım, çalışıyorum; platformlara komisyon kaptırmadan daha uygun fiyatlara birlikte çalışmayı düşünürsen tanışıp detayları konuşmak isterim. Düşünürsen buradaki kullanıcı adımla aynı ada sahip instagram hesabımdan ya da [email protected] dan ulaşabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı