E endo0101 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #1 Merhaba ben YKS için soru kitapları alacağım ama hangi yayınları almalıyım? Hangileri daha iyi hangilerini tavsiye edersiniz?
Merhaba ben YKS için soru kitapları alacağım ama hangi yayınları almalıyım? Hangileri daha iyi hangilerini tavsiye edersiniz?
T taramavalo Femtopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #2 Seviyene bağlı bu. Seviyen pek iyi değilse 1-2 kolay yayın çöz sonra bilgi sarmal geç derim
D Denizzzeeee Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #3 Sayısal eşit ağırlık?
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.230 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #4 endo0101 dedi: Merhaba ben YKS için soru kitapları alacağım ama hangi yayınları almalıyım? Hangileri daha iyi hangilerini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Seviyeyi ve alanı biz belirliyoruz gibi. Yüksek ihtimalle seviyeniz düşük. Kolay yayınlar: ENS, Acil (İlaç serisi), Hız ve Renk, Miray Orta yayınlar: Acil (Normal), 345, Bilgi Sarmal Zor yayınlar: Apotemi, 3D, Barış
endo0101 dedi: Merhaba ben YKS için soru kitapları alacağım ama hangi yayınları almalıyım? Hangileri daha iyi hangilerini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Seviyeyi ve alanı biz belirliyoruz gibi. Yüksek ihtimalle seviyeniz düşük. Kolay yayınlar: ENS, Acil (İlaç serisi), Hız ve Renk, Miray Orta yayınlar: Acil (Normal), 345, Bilgi Sarmal Zor yayınlar: Apotemi, 3D, Barış
alinamayanf35a Zeptopat Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #5 Nisshin dedi: Seviyeyi ve alanı biz belirliyoruz gibi. Yüksek ihtimalle seviyeniz düşük. Kolay yayınlar: Ens, acil (ilaç serisi), hız ve renk, miray. Orta yayınlar: Acil (normal), 345, Bilgi Sarmal. Zor yayınlar: Apotemi, 3D, barış. Genişletmek için tıkla... Ek olarak orta seviyeye matematik adına toprak yayınlarını ekleyebilirim.
Nisshin dedi: Seviyeyi ve alanı biz belirliyoruz gibi. Yüksek ihtimalle seviyeniz düşük. Kolay yayınlar: Ens, acil (ilaç serisi), hız ve renk, miray. Orta yayınlar: Acil (normal), 345, Bilgi Sarmal. Zor yayınlar: Apotemi, 3D, barış. Genişletmek için tıkla... Ek olarak orta seviyeye matematik adına toprak yayınlarını ekleyebilirim.