YKS için tablet almak mantıklı mı?

Ben Samsung S9 FE aldım. İşimi görüyor biraz tuzlu ama kendi sitesinde öğrenci indirimi( herhangi üniversiteli bir tanıdığın olması yeterli) ile daha uyguna geldi. Taksitte yapabiliyorsun. Samsung cihazlar kullanıyor isen öneririm. Kullanmıyorsan da ilk olabilir çok bir şey kaybetmezsin. Tablet çok buyuk bir rahatlik. Kitap hissiyatı kesinlikle yok bu arada ve gözün çabuk yoruluyor ama tasinabilir bir kutuphane olmasi ve istedigin anda her islevini gorebilecek olmasi bence alinmali mi sorusuna evet demem icin yeterli.

@N1cht hocam şuanda sınavdan yeni çıkmış birisi olarak söylüyorum. Tavlet alınır. Sürekli tabletten çalışılmaz ancak konu anlatımı ve soru anlatım çözerken (kalemli) bir tablet çok iş görecektir. Telefondanda yapılır ancak hem kitaba bakmak hem telefona bakmak eziyet oluyor. Tablette sadece tablete baktığınız için çok daha rahat oluyor.

Bende sınava bir sene önce girdim ve her işimi telefondan halledebiliyordum tablet üstünde soruyu çözmektense müsvette bir kağıt bulup çözülebilir. Tabii kitap fiyatlarının çok uçtuğunu da söylüyorlar ama tabletten çalışmak eziyet bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…