YKS için tablet önerisi

ilkay38

Femtopat
Selam arkadaşlar, YKS için tablet arıyorum. Normalde direkt Lenovo'yı alırdım fakat hem biraz araştırmak istedim hem de Samsung telefon ve kulaklığım olduğu için konu açmaya karar verdim aklımdaki modeller alt tarafta önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-04 000205.png
    243,5 KB · Görüntüleme: 79

S10 FE alırdım bunların arasından. Hem daha güncel hem kalemi var diye biliyorum.

Aynı şekil ben de Samsung kullanıcısıyım S9 FE+ aldım aşırı iyiydi, istediğim her şeyi yapabiliyordum. Yaz geldi halen kullanıyorum farklı amaçlar için 2k olduğu için dizi felan da çok iyi izleniyor.
Ama yeni çıkan S10 serisine de bakmanızı tavsiye ederim bütçenize göre tabi.

İkinci el sıfır ayarında 10-12 bin arası S9 FE+ alabilirsin. Paran cebinde kalmış olur. Bölgemde 1 aylık vardı adam 11 bin istiyordu.

Bizzat not uygulamasını ders çalışmak için kullanan biri olarak Samsung almanı tavsiye ederim. SNote uygulaması gerçekten çok yeterli ve güzel.

@Doctor QRB Hocam bende almayı düşünüyorum da. Şimdi diyelim kitap PDF'i indirdik. Ondaki soruları çözmek için hangi uygulama gerekiyor?

Hocam o zaman alttakilerden hangisi iyidir S9 FE depolaması yüksek S9 FE Plus ekranı büyük S10 FE hakkında pek bir bilgim yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-04 004634.png
    105,2 KB · Görüntüleme: 57
@Doctor QRB Hocam bende almayı düşünüyorum da. Şimdi diyelim kitap PDF'i indirdik. Ondaki soruları çözmek için hangi uygulama gerekiyor?
Bak şöyle bir şey var. Samsung notes uygulamasında PDF dosyaları üzerinde işaretleme değişiklik vs yapabilirsin. Eğer dosya PDF değilse dönüştürmek için başka program kullanıp PDF'e çevirmen lazım ki bu da çok kolay. Bazı hocaların slaytları PPT oluyor onları da PDF'e dönüştürüp o şekil kullanıyorum

İstediğin PDF'in (boyutu önemsiz) notes uygulamasına yükleyip işaretleme yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…