YKS için tablet önerisi

josephfrank

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uygun fiyatlı tablet önerisi istiyorum.
YKS çalışacagim YouTube vs not tutacagim.
iPad hiç kullanmadım, aklımda S11 Ultra var. Ana bir tablete 45 bin vermek saçma geliyor o yuzden S11 Ultra önemsizleşti benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Huawei MatePad Air var hocam çok memnunum Pro versiyonuda arkadaşımda var kamerası dışında hemen hemen aynı hediye olarak klavye ve kalemde içinden gelmişti.

Arkadaşlar uygun fiyatlı tablet önerisi istiyorum.
YKS çalışacagim YouTube vs not tutacagim.
iPad hiç kullanmadım, aklımda S11 Ultra var. Ana bir tablete 45 bin vermek saçma geliyor o yuzden S11 Ultra önemsizleşti benim için.

iPad 16a öneririm Apple'ın en ucuz tabletlerinden sanırsam bir de ekran kalitesi ve pil ömrü bayağı iyi diğer Apple alt ve orta segment tablatlerine göre.

Bende Huawei MatePad Air var hocam çok memnunum Pro versiyonuda arkadaşımda var kamerası dışında hemen hemen aynı hediye olarak klavye ve kalemde içinden gelmişti.

Kalemi önemli benim için not tutacagim vs soru cozecegim

iPad 16a öneririm Apple'ın en ucuz tabletlerinden sanırsam bir de ekran kalitesi ve pil ömrü bayağı iyi diğer Apple alt ve orta segment tablatlerine göre.

Pro pencil alırım. Ama iPad şarjından korkuyorum bir algı var hızlı bitiyor vs

Kalemi önemli benim için not tutacagim vs soru cozecegim.

Pro pencil alırım. Ama iPad şarjından korkuyorum bir algı var hızlı bitiyor vs.

Hocam iPad sarjından kastınız ne? Hızlı bitmesinden korkuyorsanız pil tasarrufu gibi ayarlar yapın zaten sitesinda mAh değerine bakarsanız 8000 olduğunu görürsünüz.

Oyun oynarken 4 saat götürdüğünü söylemişti teknolloji kanalı yorumlarından not ve video izlemede 10-8 saat rahat götürür ama not almada falan 12'ye kadar çıkabilir bence.

Ben elime alip deneyecegim almadan önce, Anadolu yakasında iPad tablet inceleme fırsatı bulunan AVM'ler neresidir? Teşhir inceleyeceğim

Ben elime alip deneyecegim almadan önce, Anadolu yakasında iPad tablet inceleme fırsatı bulunan AVM'ler neresidir? Teşhir inceleyeceğim

Apple Store
Bağdat CAD. No: 342 · (0216) 468 01 00
Açık · Kapanış saati: 21:00
Mağaza içinde alışveriş·Mağazadan teslim alma·Adrese servis.

Ben elime alip deneyecegim almadan önce, Anadolu yakasında iPad tablet inceleme fırsatı bulunan AVM'ler neresidir? Teşhir inceleyeceğim.

Apple'ın kendi mağazalarında test edebilirsiniz zaten.

Apple Akasya
Akasya AVM, Çeçen Sok. No: 25 · (0216) 250 71 00
Açık · Kapanış saati: 22:00
Mağaza içinde alışveriş·Mağazadan teslim alma·Adrese servis burada alternetifdir

hocam Apple'ın kendi mağazasında deneyin bence avmlerde bulunmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı