YKS ilk 100 bin sıralama nasıl yapılır?

Musti0

Hectopat
Arkadaşlar şu anki pozisyon olarak TYT matta 1. derece denklem üstü yok. Diğer derslerde de çok temel bilgiler. Şimdi sorum şudur, şu an aşırı hırslı bir ders çalışma var. Aylık planlamalar vesaireler. Bir kaçını saymak gerekirse bıyıklı 10 gün temel kampını çok hızlı bir şekilde süpürmek ve TYT'yi deneme noktasına eylül sonuna kadar getirmek matematik problemlerin yarısına kadar gelmek feni de deneme çözme noktasına getirmek ve AYT başlamak. Sizce matematiği böyle olan biri için sınava kadar günde 8 saat veya üzeri bir çalışma ile sayısal 100k başarılabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam 11.sınıftan 12.sınıfa geçtiğinizi varsayıyorum. Günde 8 saat çalışmak güzeldir fakat verimi yoksa bir işe yaramaz eğer ki verimli çalışıyorsanız değil yüz bin, ilk yirmi bine bile girebilme ihtimaliniz çok yüksek.

Hocam peki matematik konusuna ne dersiniz?

Hocam çözdüğün bıyıklı matematik kitabı çok sağlam bir kitap. Eğer temel düzeyde matematik sorularında -örneğin üslü ifadelerin en temel testi- eksiklerin varsa bir kamp kitabı almanı tavsiye ederim youtubede güzel hocalar var. Ayriyeten onlarla eş zamanlı bir matematik test kitabı bitirebilirsin.

Bu sürede ilk 10 bin bile mümkün. Önünde çok uzun bir süre var ve 8 saat olarak şartlama kendini ilk etapta günlük 2-3 saatler ile düzenli çalışsan yeter zaten ekimin sonuna kadar TYT matematiği 30 seviyesine çok rahat çıkartırsın.

Hocam peki matematik konusuna ne dersiniz?
Matematikte dediğin 10 günlük kampı 30 güne yayarak sindire sindire bitirip ardından ana kampa geçmelisin oda muhtemelen 2 ay da biter bundan sonraki süreçte de geometriye veya ayt mat'a başlayabilirsin sana kalmış bazıları hiç geometri bakmıyor ancak ben zamanın olduğunu düşünüyorum halledebilirsin. Ama yazın başlaman bu süreçte çok önemli.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim abi içimdeki motivasyon gerçekten kimsede yok aşırı hırslıyım ama matematik gözümü korkuttu çok soru çözersem temel orta zor diye giderek her konuyu çok iyi kavrıyacağımı düşünüyorum.

Rica ederim önünde çok uzun bir zaman var iyi değerlendirirsen kesinlikle kazanırsın istediğin yeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…