Merhaba. Ben bu sene YKS sınavına gireceğim ancak aklıma takılan bir şey var. Benim maalesef temelim yok. İlk seneden 100 bine girmek istiyorum. Sizce girer miyim ve nasıl bir çalışma stili yapmam lazım?
Merhaba. Ben bu sene YKS sınavına gireceğim ancak aklıma takılan bir şey var. Benim maalesef temelim yok. İlk seneden 100 bine girmek istiyorum. Sizce girer miyim ve nasıl bir çalışma stili yapmam lazım?
Nasıl yani ben ilk 100 düşünüyorum. Tabii ki olur ama zaman kaybetme her anını YKS ile geçirmeye çalış, ben mola vakitlerinde kafa dağıtmak için forumda dolanıyorum Max 15-20 dk gerisi Full ders.
Tabii 100k istiyorsan günde belli bir rutin ders çalışssan bırak 100k yı 20k bile gelir açıkçası.
Sayısalsan yapamazsın hocam. Sınava 2 kez girmiş birisi olarak söylüyorum maalesef yapamazsın. Sınava girmeyen bilemez bunu. Ben 3. kez gireceğim ama aptal gibi 7 ayımı çöpe attım şimdi pişmanım. Bu saatten sonra ilk 100K olmaz. Hayallerde yaşamamak lazım.
Yaparsın tabii ki. Ulaşabildiğin derece öğrencilerinden tüyolar alabilirsin. Maddi olarak bana koymaz dersen instagramda birkaç koçluk var tatmin olursan onlarla yola devam edebilirsin. Şahsen ben bu yıl yardımsız her şeyi kendim yapacağım diye inat ettiğimden potansiyelimi kullanamadım. Bu arada eksik noktaların üstüne mutlaka ama mutlaka düş. Benim dibi aman bu çok önemli deyip bi konunun üzerinde haddinden fazla durma. Mutlaka bir üniversite hedefin olsun. Yukarıda bir arkadaş söylemiş geomeri çalış diye,evet geometri çok önemli 2023 YKS'de de gördük bunu.