YKS İngiliz Dili ve Edebiyatı Basvurusu

jame

Hectopat
Daha fazla  
Ben normalde TYT ve YDT olarak basvuru yapmistim (IDE icin). Danistigim bir kisi, her halde bir şey bildigi yok bir de o kadar universite okumus tip alaninda bilmeyen bilmiyor iste beni yonlendirdigi soktugu duruma bak!

TYT 2 yillik bolumler icin, IDE 4 yillik nasıl sececeksin diye AYT de secmen gerekiyor dedi, AYT'den hesaplanacak bir puan turu olmadigini biliyorum sonucta dil icin secim yapacagim bildigim halde kafami karistirdigi icin AYT'ye de basvuru yaptim. Şu an ne yapmam gerekiyor iade edilmez sanirim AYT ucreti.

YDT'ye zaten başvuru yapmışsanız AYT başvurusu yapmanıza gerek yoktu hocam. Sınav zamanı AYT'ye girmenize gerek yok, YDT'den devam edin. 4 yıllık bölüm tercih edebileceksiniz.
AYT ücretinin iadesini alabilir misiniz bilmiyorum, yaşadığım bir durum değil. Bana iade verilmez gibi geliyor.

AYT ve YDT aynı saatte yapılmıyorsa her ikisine de girersin olmazsa.

Ayni saatte yapilmiyor zaten ama beni ilgilendiren bir sinav değildi AYT, girmek icin bir sebebim yok teşekkür ederim yorumunuz icin.

Bende oyle oldugunu dusunuyordum. 4 yillik tercih yapabilmem icin AYT girmen lazim falan dedikleri zaman kafam karisti o yuzden onu da ekledim. Teşekkür ederim yorumunuz icin daha emin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…