Hocam temelim çok zayıftı 20 netlerdeydi diyor yükselttiyse ilk 70k a girerTYT 20 AYT 30 net ile 40k'ya girmen imkansız. Şubat olmuş hala bu netlere sahipsen biraz geç kalmışsın diyebiliriz. Hedefin 40K ise mezuna bırakman gerekiyor.
Öncelikle merhaba 2024 YKS'ye hazırlanıyorum yazdan yılbaşına kadar düzenli çalıştım. Daha sonra şu ana kadar biraz aksaklıklarım odlu oyun oynadım ders yapamadım. Fakat son birkaç gündür toparlıyorum. Temelim önceden çok zayıftı TYT 20 netlerdeydi. M şu an 60 netlere yaklaştım. AYT olarak 30 netlerdeyim. Sizce şu andan itibaren nasıl ilerlemeliyim? Hedefim ilk 10k en kötü 40k ya girmem gerekiyor. Günlük kaç saat çalışmalı kaç soru çözmeliyim sizce?
Gerçekçi olmak lazım bu bahsettiğin şekilde imkansız kalan sürede.Kendine ders programı oluşturup kendini kandırma ama bir düzenin olsun uyku düzenine dikkat et saat 22.00 civarı uyuyup 06.00 da kalkarsan senin için daha iyi olur kalkınca ezber yap coğrafya biyoloji vs. kendini çok zorlama sosyal hayatınada vakit ayır eğer sen yaparım dersen değil 40k 5K ya da girersin 5kya girenlerse senin gibi insanlar
EA ise bal gibi de girer. Olmaza olmaz derim ki forumda benzer bir konuda direkt çalışma demiştim konu sahibine. Kendim de benzer netlerden getirip yaptım dediği sıralamayı.TYT 20 AYT 30 net ile 40k'ya girmen imkansız. Şubat olmuş hala bu netlere sahipsen biraz geç kalmışsın diyebiliriz. Hedefin 40K ise mezuna bırakman gerekiyor.
Kankam gaza gelip birisi bana yaparsın desin diye konu açıyorsun sanırım. Alanın ne, hangi derste kaç netin var, hangi derste kaç net koydun söyle. Anlatayım EA isen say isen zaten konuyu direkt anlayamıyorsan imkansız.Öncelikle merhaba 2024 YKS'ye hazırlanıyorum yazdan yılbaşına kadar düzenli çalıştım. Daha sonra şu ana kadar biraz aksaklıklarım odlu oyun oynadım ders yapamadım. Fakat son birkaç gündür toparlıyorum. Temelim önceden çok zayıftı TYT 20 netlerdeydi. M şu an 60 netlere yaklaştım. AYT olarak 30 netlerdeyim. Sizce şu andan itibaren nasıl ilerlemeliyim? Hedefim ilk 10k en kötü 40k ya girmem gerekiyor. Günlük kaç saat çalışmalı kaç soru çözmeliyim sizce?
Arkadaşın dediği şey de doğru. Burada kendini motiveye etmeye çalışıyorsun gibi geldi ama bu sınav gazla vs. kazanılmıyor. Her kişinin kapasitesi çok farklı kimi 1 saat çalışır yapar kimi 10 saat çalışır yapamaz. Ben fen lisesi çıkışlıyım 2 sınav senemde de matematiğe çok bakmadım ama ilk AYT denememde bile 39 net yapmıştım matematikten. Ama TYT Türkçede asla 30+ netleri adam akıllı göremedim. Demeye çalıştığım şey şu sana burada 500 soru çöz, 10 saat çalış gibi klasik şeyleri demek beyhude kalıyor. Geceni gündüz et sınırlarını zorla. Oyun falan da boş iş. Tıp 3.sınıfım 1. sınıfta 3060'lı PC topladım ayda 1 saat oynamıyorum. Sen de bırak bu sene kız işi de olmaz oyun işi de. Kolay gelsin.Kankam gaza gelip birisi bana yaparsın desin diye konu açıyorsun sanırım.
10k yapmış biri olarak diyorum. Görünen bir gerçek var bu netlerle işin zor AYT netini acilen artırmalısın. Mezuna kalma ihtimalini yüksek görüyorum, bu moralini bozmasın bende 1 sene mezuna kaldım. Çalışmaya devam, konu eksiklerini kapatıp denemelere aban.
Arkadaşın dediği şey de doğru. Burada kendini motiveye etmeye çalışıyorsun gibi geldi ama bu sınav gazla vs. kazanılmıyor. Her kişinin kapasitesi çok farklı kimi 1 saat çalışır yapar kimi 10 saat çalışır yapamaz. Ben fen lisesi çıkışlıyım 2 sınav senemde de matematiğe çok bakmadım ama ilk AYT denememde bile 39 net yapmıştım matematikten. Ama TYT Türkçede asla 30+ netleri adamakıllı göremedim. Demeye çalıştığım şey şu sana burada 500 soru çöz, 10 saat çalış gibi klasik şeyleri demek beyhude kalıyor. Geceni gündüz et sınırlarını zorla. Oyun falan da boş iş. Tıp 3.sınıfım 1. sınıfta 3060'lı PC topladım ayda 1 saat oynamıyorum. Sen de bırak bu sene kız işi de olmaz oyun işi de. Kolay gelsin.
EA ise bal gibi de girer. Olmaza olmaz derim ki forumda benzer bir konuda direkt çalışma demiştim konu sahibine. Kendim de benzer netlerden getirip yaptım dediği sıralamayı.
Kankam gaza gelip birisi bana yaparsın desin diye konu açıyorsun sanırım. Alanın ne, hangi derste kaç netin var, hangi derste kaç net koydun söyle. Anlatayım EA isen say isen zaten konuyu direkt anlayamıyorsan imkansız.
10k yapmış biri olarak diyorum. Görünen bir gerçek var bu netlerle işin zor AYT netini acilen artırmalısın. Mezuna kalma ihtimalini yüksek görüyorum, bu moralini bozmasın bende 1 sene mezuna kaldım. Çalışmaya devam, konu eksiklerini kapatıp denemelere aban.
Arkadaşın dediği şey de doğru. Burada kendini motiveye etmeye çalışıyorsun gibi geldi ama bu sınav gazla vs. kazanılmıyor. Her kişinin kapasitesi çok farklı kimi 1 saat çalışır yapar kimi 10 saat çalışır yapamaz. Ben fen lisesi çıkışlıyım 2 sınav senemde de matematiğe çok bakmadım ama ilk AYT denememde bile 39 net yapmıştım matematikten. Ama TYT Türkçede asla 30+ netleri adamakıllı göremedim. Demeye çalıştığım şey şu sana burada 500 soru çöz, 10 saat çalış gibi klasik şeyleri demek beyhude kalıyor. Geceni gündüz et sınırlarını zorla. Oyun falan da boş iş. Tıp 3.sınıfım 1. sınıfta 3060'lı PC topladım ayda 1 saat oynamıyorum. Sen de bırak bu sene kız işi de olmaz oyun işi de. Kolay gelsin.
EA ise bal gibi de girer. Olmaza olmaz derim ki forumda benzer bir konuda direkt çalışma demiştim konu sahibine. Kendim de benzer netlerden getirip yaptım dediği sıralamayı.
Kankam gaza gelip birisi bana yaparsın desin diye konu açıyorsun sanırım. Alanın ne, hangi derste kaç netin var, hangi derste kaç net koydun söyle. Anlatayım EA isen say isen zaten konuyu direkt anlayamıyorsan imkansız.
TYT 20 AYT 30 net ile 40K'ya girmen imkansız. Şubat olmuş hala bu netlere sahipsen biraz geç kalmışsın diyebiliriz. Hedefin 40k ise mezuna bırakman gerekiyor.