YKS kaynak ve hoca önerisi

emir838

Kilopat
YKS, TYT, AYT için kaynak tavsiyesi alabilir miyim?

Temeldenim içindeki sorular.
Temel test.
Orta test.
ÖSYM kalıbı test şeklindede olabilir TYT AYT için kaynak tavsiyesi acil kendimi geliştirebileciğim.

YouTube'dan hoca tavsiyesi de gerekli.
Rehber matematik sıfırdan matematik nasıldır?

İçindeki sorular basitten ÖSYM tarzına kadar olursa iyi olur kendimi geliştirme açımdan hangi yayin evini önerirsiniz hangi derste?

Son düzenleyen: Moderatör:

Temel test.
Orta test.
ÖSYM kalıbı test şeklindede olabilir TYT AYT için kaynak tavsiyesi acil kendimi geliştirebileciğim.

İçindeki sorular basitten ÖSYM tarzına kadar olursa iyi olur kendimi geliştirme açımdan hangi yayin evini önerirsiniz hangi derste?
Mat için 345 sonradan 3d

Merhaba, sizin konuları anlama şeklinize göre hocaların verimliliği de değişir. Matematikte Benim Hocam öneriyorlardı benim zamanımda. Ben en fazla verimi Bıyıklı Matematik izleyerek aldım. Sözelciyim ve hocanın anlatım şekli bana daha mantıklı geldi. AYT'ye sadece Limit,Türev,İntegral çalışarak girdim. Bu konulardaki bütün soruları doğru yaptım zaten ben hedefime ulaşmış oldum yani.

Rehber Matematiği kimse önermiyor sen de bulaşma boşver.

Merhaba, sizin konuları anlama şeklinize göre hocaların verimliliği de değişir. Matematikte Benim Hocam öneriyorlardı benim zamanımda. Ben en fazla verimi Bıyıklı Matematik izleyerek aldım. Sözelciyim ve hocanın anlatım şekli bana daha mantıklı geldi. AYT'ye sadece Limit,Türev,İntegral çalışarak girdim. Bu konulardaki bütün soruları doğru yaptım zaten ben hedefime ulaşmış oldum yani.

Rehber Matematiği kimse önermiyor sen de bulaşma boşver.
Temelden kimi önerirsin denklemler rasyonel sayılar kesirler için

Mat için 345 sonradan 3d
Başlangıç olarak bu kitaplar ağır gelir

Temelden kimi önerirsin denklemler rasyonel sayılar kesirler için

Başlangıç olarak bu kitaplar ağır gelir
Hocam bahsettiğin konular ayt konusu mu yoksa tyt mi bilmiyorum. Eğer ayt ise yine bıyıklı matematik ama tyt ise benim hocamdan başlayabilirsin. Zaten hepsinin mantığı hemen hemen aynı, konuyu anlatıp çıkmış soru kalıplarını buluyorlar onları değiştirip soru olarak öğrenciye sunuyorlar.

Temel test.
Orta test.

Dostum eğer çok temeldeysen karekök yayınlarının temel seviye soru bankaları vardır onları alabilirsin.
Geliştikçe BilgiSarmal Orijinal diye ilerlersin.
Rehber Matematik giriş seviyesi bir kanaldır ben de ilk onunla başlamıştım ama sonrasında eğer derece istiyorsan Mert Hoca, Eyüp B. gibi hocaları da takibe alabilirsin.
Ayrıca sayısalcı olduğunu varsayarak Fizikte Özcan Aykın(biraz üst düzey anlatır ama fiziği fullersin)
Kimyada Görkem Şahin
Biyoda Dr. Biyoloji tavsiyemdir
Bir de ek olarak Ayt'de matematiği yapamıyorsan zorlamanın çok da anlamı yok git fen kas mattan 1 soru yapmak için harcadığın çalışma süresine fende 3 soru yaparsın.
Bu taktikler sayesinde geçen sene sayısalda 1.5k yaptım ve geçen sene 120k'dan mezun bırakan arkadaşlarımı ilk 10k'ya soktum bence kulak ver söylediklerime.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı