YKS konu tekrarı nasıl yapılır?

Rica ederim, konu tekrarını aksatmasan iyi olur. Bir süre sonra konuyu unutmazsın, bu nasıl yapılıyordu yahu demezsin.

Rica ederim, konu tekrarını aksatmasan iyi olur. Bir süre sonra konuyu unutmazsın, bu nasıl yapılıyordu yahu demezsin.
Abi mesela konu tekrarlarını nasıl yapmalıyım onu bilmiyorum. Mesela şöyle örnek vereyim ben çarpanlarına ayırmaya gelmişim ama ondan önceki konuları nasıl tekrar edeceğim ? o kadar konuyu nasıl sığdıracağım o zamana. Sürekli o kafamda takılıyor.

Soru üzerinden tekrar edebilirsiniz. Matematik için çokça soru çözülmesi gerekir zaten.

Önemli yerlerin notlarını çıkartarak günlük yatmadan önce bir kez okunabilir. Sen hangi alandan girecektin sınava?

TYT için sosyal kısmına şimdilik çalışmanın pek bir mantığı yok.

Çalıştığınız yerleri aileinizden birine, arkadaşlarınızdan dinlemek isteyenlere anlatmanızı tavsiye ederim.

TYT için sosyal kısmına şimdilik çalışmanın pek bir mantığı yok.
Bu biraz rahatlattı abi teşekkür ederim
Çalıştığınız yerleri aileinizden birine, arkadaşlarınızdan dinlemek isteyenlere anlatmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşım pek yok ve ailemde genelde çalıştığı için bir peluş oyuncak köpeğim var ona anlatıyorum genelde

Rica ederim de önce eksik olduğunuz yerleri kapatın. Şimdiden sosyal çalışmanın pek bir mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…