YKS konuları yetişir mi?

426927

Hectopat
Öncelikle merhaba. Bu 2.mezun senem ve maalesef bu kadar zamanımı boşa geçirdim ve Temmuz'un 15'inde aktif matematik ile ders çalışmaya başladım fakat araya giren bazı sıkıntılardan ötürü aktif matematiği ekim ayının başında anca bitirebildim. Son birkaç gündür de 20 soru paragraf-mert hoca 70 günde TYT matematik-fen derslerinden birisi şeklinde ders çalışıyorum. Matematikte şu an tek ve çift sayılardayım. Aktif matematiği bitirmeyi bu kadar fazla uzattığım için konular yetişmeyecek gibi kaygılar kafamın içinde dolanıp duruyor ve bu motivasyonumu düşürüyor ve tekrar mezuna da kalamam. Biliyorum yetişmeyecek olsa bile yine de sınav tarihine kadar disiplinli bir şekilde çalışmak zorundayım. Bu arada sınava sayısal'dan gireceğim. Size sorum şu, sınava daha 8 ay var ve 8 ayda konuları yetiştirebilir miyim? Zamanım var günde 8 saat çalışabilirim genelde bütün gün evdeyim.

Bu arada 2024 TYT netim 36.5 (hiçbir şey bilmeden girdim)
Hedefim Min 100k sayısaldan

Son düzenleme:
Merhaba, hocam önümüzde daha 8.5 9 ay gibi bir süre var. Yetişecek mi yetişmeyecek mi diye şimdiden gereksiz endişe yapmanıza gerek yok. Düzenli bir ders çalışma programı yapıp her gün ortalama 8 saat ders çalışırsanız bu sürede çok güzel şeyler başarabilirsiniz. Ama tabiki verimli çalışmak gerekiyor. Düzgün şekilde konu anlatımları çalışıp üzerine bolca soru çözüp yapamadığınız soruların çözümlerini mutlaka öğrenmeniz gerekiyor.

Kapasite meselesi yetişir, yetişemez, imkansız ve zor gibi şeyler duyacaksın ya da okuyacaksın normal bunlara kulak asmadan devam etmen önemli ki biz buraya bunları yazıyoruz ama hiçbirimiz sene sonunda ne yapacağını bilemeyiz sen çalışmanı bozmadan devam et.

Teşekkürler hocam öyle yapacağım.

Ben 12.sınıfın başında girdiğim deneme sınavında 50 net tyt başlayıp üniversite sınavında 100 net yapmış biriyim. 6 da eve gelip gece 1 e kadar ders çalışıp 300 400 soru çözüp ertesi gün öğlen 15:00 17:00 arası okul sonrası soru sorma saatinde yapamadıklarımı hocalara sorarak başarabildim.

Zor değilim hocam o kadar da düzenli çalıştığınız sürece. Kendinize güvenirseniz ve yalandan çalışır gibi yapıp kendinizi kandırmadan düzgünce çalışırsanız olur.

Herkesin çalışma şartları, ekonomik durumu vb. gibi bir sürü durum var bende mezunum şu an Türkçe, sosyal, edebiyat, tarih ve coğrafyayı hallettim ama matematik hala başlangıç noktasında.

Helal olsun hocam güzel bir iş başarmışsınız

Herkesin çalışma şartları, ekonomik durumu vb. gibi bir sürü durum var bende mezunum şu an Türkçe, sosyal, edebiyat, tarih ve coğrafyayı hallettim ama matematik hala başlangıç noktasında.
çalışma şartı ekonomik durumu vs ile ilgili bir yorum yapmadım hocam. Kendi deneyimimi paylaştım. Benim bu deneyimimden yararlanıp kendi şartlarına göre plan yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…