7 767889 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 82 10 Mayıs 2025 #1 9.sınıfım, matematiğim sıfır. İleride TYT'den ve AYT'den +25 matematik neyi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Köklü sayıları bile yapamıyorum. 767889 dedi: 9.sınıfım, matematiğim sıfır. İleride TYT'den ve AYT'den +25 matematik neyi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Köklü sayıları bile yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... İleride tm seçeceğim.
9.sınıfım, matematiğim sıfır. İleride TYT'den ve AYT'den +25 matematik neyi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Köklü sayıları bile yapamıyorum. 767889 dedi: 9.sınıfım, matematiğim sıfır. İleride TYT'den ve AYT'den +25 matematik neyi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Köklü sayıları bile yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... İleride tm seçeceğim.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 767889 dedi: 9.sınıfım, matematiğim sıfır. İleride TYT'den ve AYT'den +25 matematik neyi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Köklü sayıları bile yapamıyorum. İleride tm seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Derslerini iyi dinle tyt için yeter. Ayt kısmına da o zamanlar geldiğinde çalışarak yaparsın.
767889 dedi: 9.sınıfım, matematiğim sıfır. İleride TYT'den ve AYT'den +25 matematik neyi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Köklü sayıları bile yapamıyorum. İleride tm seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Derslerini iyi dinle tyt için yeter. Ayt kısmına da o zamanlar geldiğinde çalışarak yaparsın.
7 767889 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 82 10 Mayıs 2025 #3 balkann dedi: Derslerini iyi dinle TYT için yeter. AYT kısmına da o zamanlar geldiğinde çalışarak yaparsın. Genişletmek için tıkla... Peki. Şimdiden soru çözmeli miyim?
balkann dedi: Derslerini iyi dinle TYT için yeter. AYT kısmına da o zamanlar geldiğinde çalışarak yaparsın. Genişletmek için tıkla... Peki. Şimdiden soru çözmeli miyim?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 767889 dedi: Peki. Şimdiden soru çözmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ödev veriliyorsa ödevleri yap bir de ekstradan anlamadığın konuları ufak tefek tekrar et. Çok oturup soru çözmene gerek yok. Kendini alıştırmak istersen yapabilirsin tabii zararı olmaz.
767889 dedi: Peki. Şimdiden soru çözmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ödev veriliyorsa ödevleri yap bir de ekstradan anlamadığın konuları ufak tefek tekrar et. Çok oturup soru çözmene gerek yok. Kendini alıştırmak istersen yapabilirsin tabii zararı olmaz.