YKS matematik kaynak önerisi

spartaxus

Centipat
Daha fazla  
Matematikte TYT'de 15 net yapıyorum.
Ayde polinomları yeni bitirdim.
345'in TYT'si ve AYT'si var elimde, TYT'sinin ÖSYM tarzı soruları hariç problemlere kadar bitirdim, 2. kaynak olarak ne önerirsiniz hem TYT hem AYT için?

Son düzenleme:
Hocam, onlar çok zor seviye değil mi?
Sıfırdan başlayacaksanız zor olur fakat elinizdeki kitapları bitirirseniz çok fazla zorlanmazsınız. Anlamadığınız yerlerde zaten video anlatımları bulunuyor. Sorular da seviye seviye. AYT soruları bile Orijinal kitabında yer alıyor.

Alacağım kitapları şu an elimde olanlarla beraber götüreceğim.
O zaman elinizdeki kitaplardaki bir ünite bitince diğer kitaplardan birer ünite şeklinde bakabilirsiniz. Direkt en zor sorularla başlarsanız mantığını kolay anlayamayabilirsiniz. Kolay, orta, zor ve en zor şeklinde olmuş olur.

O zaman elinizdeki kitaplardaki bir ünite bitince diğer kitaplardan birer ünite şeklinde bakabilirsiniz. Direkt en zor sorularla başlarsanız mantığını kolay anlayamayabilirsiniz. Kolay, orta, zor ve en zor şeklinde olmuş olur.
Hocam dediğiniz gibi yapıcam fakat orijinal vs gibi kitapları alırsam yapamam diye endişe ediyorum

Hocam, dediğiniz gibi yapacağım fakat Orijinal vs. gibi kitapları alırsam yapamam diye endişe ediyorum.
Oradaki soruları yaparsanız her soruyu yapabilirsiniz. İçinde zaten sınavlarda çıkmış sayfalarca AYT sorusu bulunuyor. Yapamadığınız soru olunca da videolarını izleyerek soruyu yapabilir hâle gelirsiniz. Konuyu öğrenmişseniz istedikleri kadar zor sorsunlar, yaparsınız. Tabii ki size sabahtan akşama değer deneten saçma sapan sorular sinir bozucu olabiliyor. :)

Oradaki soruları yaparsanız her soruyu yapabilirsiniz. İçinde zaten sınavlarda çıkmış sayfalarca AYT sorusu bulunuyor. Yapamadığınız soru olunca da videolarını izleyerek soruyu yapabilir hâle gelirsiniz. Konuyu öğrenmişseniz istedikleri kadar zor sorsunlar, yaparsınız. Tabii ki size sabahtan akşama değer deneten saçma sapan sorular sinir bozucu olabiliyor. :)
Sağolun Hocam muhtemelen 3d veya orijinal alıcam

Hocam birde sizce ayt mat için ayrı ayrı fasikülmü alıyım yoksa soru bankasımı, o kadar uzun fasikül bitirmeye gerek varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı