YKS matematik nasıl çalışılır?

Makaleler
1
Yer
Mersin
YouTube'da açtık Eyüp b yi izlemeye başladık. Konu anlatımı videosu bittikten sonra test kitabına mı geçeceğiz? Bir de 200 tane video var hepsini baştan sona izleyecek miyiz? Videodaki konuyu unutursak ne yapacağız? Ne yapmam gerekiyor bana öneri verir misiniz?

Benim de 4 yıldır yattığım için hiçbir fikrim yoktu. Forumdan bir arkadaşın önerisi üzerine Antrenmanlarla Matematik kitabını aldım, bildiğin toplama çıkarmadan başlıyor kitap 30 günde matematiğinin temelini attırıyor. 2. kitabını ve geometri kitabını da aldım. Artık önceden çözemediğim açılar üçgenler gibi şeylere de soruya bakınca nasıl çözeceğimi görebiliyorum. Öneririm.

Edit: https://www.technopat.net/sosyal/konu/yksye-6-ay-kala-konular-yetisir-mi.3542732/post-26757422

Öyle direk Eyüp b açıp izlemeye başlarsan işin zor derler. Plan program lazım temelin yoksa temel atman lazım sana uygun kitapları alman lazım. Sayısal mı eşit ağırlık mı sözel mi hangisisin onu bilmiyoruz. Direk Eyüp b izleyeyim kitabım yok ama izliyorum işte ile olmuyor.

Tm bölümü. Kitap var zaten nasıl çalışmalıyım onu sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…