YKS matematik nasıl çalışılmalı?

emre4531

Picopat
Katılım
23 Mart 2025
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Matematik nasıl çalışmalıyım? Şu an sadece TYT matematik çalışıyorum. Geometri problemler ne zaman çalışmaya başlamalıyım ve nasıl çalışmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Önermeyin şunu hocam ya😀yemin ediyorum bir ısınamadım şu elemana salt ticarete dökmüşler işi.
 
Önermeyin şunu hocam ya😀yemin ediyorum bir ısınamadım şu elemana salt ticarete dökmüşler işi.
Aslında baktığın zaman oluşturduğu sistem koçlar bakımından çok iyi. Çünkü güzel derece yapmış ve paraya ihtiyacı olan öğrencileri fiziksel olarak zorlamadan istihdam sağlıyor. Yani üniversitelileri karın tokluğuna part-time çalışmaktan kurtarıyor. Tabi ki genel çerçeveden baktığında dediğiniz gibi ticaretleşme söz konusu, özellikle koçluk reklamları çok itici geliyor.

Ben zaten bu tarz koçluk sistemlerini hiç kullanmadım kullanmayacağım. Çünkü benim gibi kendi planını programını yapıp uyabilen biri için para kaybından başka bir şey değil. Fakat Youtube'da bulunan videoları gerçekten çok faydalı ve ücretsiz. O yüzden Youtube'u çok rahat önerebiliyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı