R rytooms07 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar YKS sınavına çalışırken geometri falan soruları yapamıyorum. Sayısalcıyım, matematikte ise aynı sorun var.
Arkadaşlar YKS sınavına çalışırken geometri falan soruları yapamıyorum. Sayısalcıyım, matematikte ise aynı sorun var.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.407 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 28 Ağustos 2025 #2 Bir tavsiye ile yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Soru çözmek gerek.
Kreof0 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 Evet ironik veya dalga geçiyormuşum gibi gelebilir ama ÇALIŞARAK, bol bol soru çözerek, görerek, öğrenerek çözebilirsiniz.
Evet ironik veya dalga geçiyormuşum gibi gelebilir ama ÇALIŞARAK, bol bol soru çözerek, görerek, öğrenerek çözebilirsiniz.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.982 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ağustos 2025 #4 Temelden başlamanız gerekiyor. Eğer temel olarak açıları, üçgenleri falan bilmiyorsanız sonraki konuları yapamazsınız. Domino taşı gibi olay. En temeli anlamadıkça sonraki konuları da bitirip anlamıyorum demeyin. Temelden başlayın.
Temelden başlamanız gerekiyor. Eğer temel olarak açıları, üçgenleri falan bilmiyorsanız sonraki konuları yapamazsınız. Domino taşı gibi olay. En temeli anlamadıkça sonraki konuları da bitirip anlamıyorum demeyin. Temelden başlayın.
icantbreathe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 800 Çözümler 1 28 Ağustos 2025 #5 Soru çözerek çözebilirsin.
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.220 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #6 rytooms07 dedi: Arkadaşlar YKS sınavına çalışırken geometri falan soruları yapamıyorum. Sayısalcıyım, matematikte ise aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan başlayın. Kolaydan zora kaynak çözün. Geometri için bir tavsiye verebilirim. Soruda istenilen uzunluğa/açıya yaklaşmaya çalışın. Ek çizimleriniz sizi oraya götürsün.
rytooms07 dedi: Arkadaşlar YKS sınavına çalışırken geometri falan soruları yapamıyorum. Sayısalcıyım, matematikte ise aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan başlayın. Kolaydan zora kaynak çözün. Geometri için bir tavsiye verebilirim. Soruda istenilen uzunluğa/açıya yaklaşmaya çalışın. Ek çizimleriniz sizi oraya götürsün.