YKS matematikte 35-40 net hedefi için kaynak önerileri

M.FURKAN21

Femtopat
Daha fazla  
Yaz bittiğinde olunca 10. sınıf olacağım. Bu yazın 9. sınıf matematiği bitirip ileride YKS matematikten 35-40 net yapmak istiyorum. Temelim 0. bana hangi hocayı, kampı, kitabı vb. önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz bittiğinde olunca 10. sınıf olacağım. Bu yazın 9. sınıf matematiği bitirip ileride YKS matematikten 35-40 net yapmak istiyorum. Temelim 0. bana hangi hocayı, kampı, kitabı vb. önerirsiniz?

Hayatı yaşa bu kadar erkenden başlama sadece temeli oturt ve 9 sınıf konularını sağlam tut 10 sınıfa geçtiğinde de aynısı yap lise hayatının tadını çıkar yapman gereken tek şek bu.

Matematik temelini sağlam tut.

Matematik temelin 0 ve temelimi nasıl oluşturacağımı bilmiyorum. LGS'ye de hiç çalışmamıştım ama matematikten 8 net gelmişti. Şimdi diyorumda keşke çalışsaydım kaç net yapardım diye. Soru çözmeliyim temel atmak için?

En temelden başla toplama çıkarmadan ilerle 9 sınıfa kadar bu yaz eğer temeli sağlam tutarsan son sene sıkışmazsın.

En temelden başla toplama çıkarmadan ilerle 9 sınıfa kadar bu yaz eğer temeli sağlam tutarsan son sene sıkışmazsın.

Peki bunun için herhangi bir kampı takip etmeli miyim? Soru çözmeliyim eğer ki çözmem gerekirse günde kaç soru çözmeliyim hangi hocayı takip etmeliyim hangi kaynakları kullanmalıyım?

kanka benimde mat temelim 0di 11.sinifta calismaya basladim once antrenmanlarla matematik cozdum, 11.sinif yazinda rehber matematigin 49 gunde tyt matematik kampina basladim bitirdim. Bundan sonra tyt icin sadece deneme cozdum. Ayt icinde tunc kurt matematik ve eyup b. youtube kanallarini takip ettim ve 3d ayt matematik + apotemi fasikullerini cozdum. bunun sonucunda gecen sene sayisalda 37k siralama yaptim

Oha tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

Peki bunun için herhangi bir kampı takip etmeli miyim? Soru çözmeliyim eğer ki çözmem gerekirse günde kaç soru çözmeliyim hangi hocayı takip etmeliyim hangi kaynakları kullanmalıyım?

Buna sen karar vereceksin bir sürü kanal var kitap var hangisi sana uygunsa ondan devam et biraz araştır ama öneri olarak ant matematik1 ve 2 çöz bir de bıyıklı matematiğe bak.

Sizin için özel hazırlanmış playlistler var YouTube'da. Bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma kampı gibi kamplar var. İstediğiniz hocayı seçin ve o hocanın kamp kitabı ve acil yayıncılık matematiğin ilacı kitaplarıyla çok sağlam bir temelin olur.

Eğer başka kaynak istersen Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 tercih edilebilir bu 2 kaynak yerine.

Fakat sadece matematikle olmaz, geometride lazım çünkü 10. sınıfta geometri ağırlıklı gidilecek müfredata göre. Kenan kara 10 günde geometri temel atma kampı ve elinizde 1 tane temel seviye kitap olması lazım.

Öneri: Geometrinin ilacı / karekök 0 geometri / hocanın kamp kitabı. Fakat 10 günde bitirmek zorlayacağından dolayı, 12-14 günde bitir.

Son düzenleme:

Geç cevap yazdığım için üzgünüm fakat dediğiniz oynatma listesine baktım ve her günde 3 bölüm var ve beni biraz zorlar. Bende her gün 1 bölüm bitirerek 30 günde yani 1 ayda bitirsem olmaz mı? Bir de sınırlı bütçem var 450 TL bununla en çok verim alabileceğim kitapları almak istiyorum hem matematikten hem geometriden hem de paragraftan kolay birer kitap arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…