YKS mezuna bırakarak ilk 50 bin yapılabilir mi?

911612

Zeptopat
Arkadaşlar 12.sınıf sayısal öğrencisiyim YKS'ye hiç hazırlanmadım. Şu an temelim yok bir tek temel matematiğim iyi. Onun dışında ne TYT ne AYT var. Denemelerim 25-30 net TYT. Mezuna bırakmak istiyorum mezun yılımda iyi bir dershane ve iyi bir çalışma ile ilk 50 bin ve altı yapar mıyım? Lise hayatım bazı sebeplerden ötürü boş geçti. Elbette benim de hatalarım var ama hayat işte. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Hedefim var ama çalışamadım bazı şeylerden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane deneme hakkın var çalışır ve istekli olursan her şeyi yaparsın.
3 taneyi herkes yanlış anlamış arkadaşlar 9'lar farklı konular görüyorlar bundan dolayı sistem değişti yani 3 tane hakkı oluyor tabii sonrasını bilemem YKS için girer mi girmez mi?

Neye göre 3 tane hocam?

Hocam sistem değisiyor ya şimdiki 9'lar farklı konular görüyorlar
Mantıken bu sene girebilir bir de önümüzdeki iki sene girer toplam 3 sene yapar.
Haktan dolayı öyle dedim yanlış anlaşılmasın.

Askerlik geliyor sanırsam ondan. Öyle anladım 4. kez giremiyoruz liseden 18 yaşında mezun olduğunu varsayarsak.

Yok alakası yoktu aslında.

Askerlik geliyor sanırsam ondan. Öyle anladım 4. kez giremiyoruz liseden 18 yaşında mezun olduğunu varsayarsak.

İyi de bu sınava kaç yaşında insanlar girip kazanıyor.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Yani düzenli çalışıp kendinize güvenirseniz 1,dahi olabilirsiniz iş sizde bitiyor.

Biraz şanş var ama çoğunluk etki Türkiye'de okuduğun içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…