YKS mi DGS mi?

Hocam değiştirebileceğin bir durum değil o yüzden korkmana gerek yok.

2 yıllık gittiğin için üniversiteler çoğu dersi saymaz tekrar baştan 4 sene okursun. 6 sene okumakla uğraşırsınız.
büyük ihtimalle kalıyorum. oturup adam akıllı çalışacağım boşa 1 yılımı daha heba etmiyim

sayisal mısınız

hocam yardımlarınız için sağolun. moral oldu

büyük ihtimalle kalıyorum. oturup adam akıllı çalışacağım boşa 1 yılımı daha heba etmiyim

sayisal mısınız

hocam yardımlarınız için sağolun. moral oldu
Bırakmaya karar veriyorsanız gerçekten calisacaksanız bırakın.ben 2 kez mezuna kaldım. İkisindede doğru düzgün çalışmadım yani boşuna 2 senemi çöpe attım. Yeter artık dedim anca bu sene başladım üniversiteye Şuan birinci sınıfta okuyorum

çalışacağım hocam. hayırlısı olsun hepimiz icin

Evet maalesef. Sayısal öğrencisi bile olduğumu düşünmüyorum. Benim alanım EA bence. Ama bindik bir alamete gidiyoruz YKS'ye bakalım ne olacak Cumartesi ve Pazar günleri? Bu arada benim de OBP düşük, 69,5.
obp olayı sıkıntı ya, özel okulların 90ın altinda değil. haksizlik bence.

Bence açıktan programcılık oku o sırada yks çalış. Eğer yks istediğin gibi gelirse ne ala ama gelmezse dgs şansın olur

Meslek olsaydı Mtok gibi bir nimet olurdu
evet. lise secicegim zaman hic bi fikrim yoktu maalesef

Bence açıktan programcılık oku o sırada yks çalış. Eğer yks istediğin gibi gelirse ne ala ama gelmezse dgs şansın olur
yaparım diye düşünüyorum gerek var mi yazmaya. 250 k yaparım heralde en kotu ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…