YKS ne kadar zor?

oldvillaGGer

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd
Merhaba,
Ben 2027 YKS öğrencisiyim. Önümde tam 2.5 sene var. Şu an bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bölümündeyim ve üniversitede yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği istiyorum. Meslek lisesi olduğum için MTOK'tan yararlanmayı da düşünmekteyim. Benim temelim fazla sağlam değil derslerim orta seviye, ortaokuldan bir temelim yetersiz ve meslek lisesi olduğum için de Anadolu ve fen liselerine kıyasla daha az akademik bilgi öğreniyorum. Beni nasıl bir olay bekliyor tam olarak ne kadar zorlanırım? Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anadolu lisesine geç. Aksi takdirde iyi bir yeri kazanman imkansıza yakın.
Hangi okula geçmeliyim diye sormadim okulumdan memnunum seneye akademik sınıfa geçmeyi düşünüyorum.

Hangi üniversite?
Şuan kesin bir hedef koymadım fakat Fırat üniversitesi Yazılım Mühendisliği M.T.O.K veya Manisa Celal Bayar üniversitesi Yazılım Mühendisliği M.T.O.K olabilir diye düşünüyorum. Üniversiteler hakkında bilgim pek yok açıkçası.

Şuanda aynı durumdayız dostum bende YKS 2026 gireceğim şuan 11 de kendim çalışıyorum tyt bu sene bitirip seneye ayt çalışacağım sana tavsiyem 9-10 sağlam tut

Şuanda aynı durumdayız dostum bende YKS 2026 gireceğim şuan 11 de kendim çalışıyorum tyt bu sene bitirip seneye ayt çalışacağım sana tavsiyem 9-10 sağlam tut
Anladım, o zaman geçen seneyi yavaş yavaş tekrar edeyim ve bu senenin derslerine de ağırlık vereyim.

Her insanın seviyesi bir değildir, biri gelir çok zor der başkası gelir kolay der yani pek doğru bir bilgi alamazsın örnek veriyorum çok zor gelen 10 kişi sana çok zor yazsa sende çok zor olarak öğrenirsin ama sınavı çok kolay geçen 10 kişi gelse dese biz çok kolay geçtik diye bu sefer sende çok kolay olduğunu düşünürsün, her türlü kolayı zoru vardır sen kendini geliştirebildiğin kadar geliştir zaten gerisi gelir. Çok da kafana takma bulunduğumuz ülke için bu zamanlar çok sorun değil okumadan, okuyan insanların çoğundan daha yüksek gelirli iyi bir iş yapan insanlar var. Biraz şans işi bu iş bulursan sevdiğin iş olursa güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…