Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 17 Temmuz 2023 #21 Hocam bugün daha açıklanacağını sanmıyorum, geç oldu. Yarın açıklanır diye umuyorum.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Temmuz 2023 #22 Reavenn dedi: Hocam bugün daha açıklanacağını sanmıyorum, geç oldu. Yarın açıklanır diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende.
Reavenn dedi: Hocam bugün daha açıklanacağını sanmıyorum, geç oldu. Yarın açıklanır diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende.
K Kennys 12 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #23 Reavenn dedi: Hocam bugün daha açıklanacağını sanmıyorum, geç oldu. Yarın açıklanır diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bence 20'sinde açıklanacak. Yazık gece hiç uyumadım, boş yere uykumuzdan olduk.
Reavenn dedi: Hocam bugün daha açıklanacağını sanmıyorum, geç oldu. Yarın açıklanır diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bence 20'sinde açıklanacak. Yazık gece hiç uyumadım, boş yere uykumuzdan olduk.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Temmuz 2023 #24 Kennys 12 dedi: Bence 20'sinde açıklanacak. Yazık gece hiç uyumadım, boş yere uykumuzdan olduk. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Kennys 12 dedi: Bence 20'sinde açıklanacak. Yazık gece hiç uyumadım, boş yere uykumuzdan olduk. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #25 Artık tarihinde açıklanır başka şans kalmadı zaten. İnşallah bari tarihinden sonra açıklamazlar millet kalp krizi geçirecek.
Artık tarihinde açıklanır başka şans kalmadı zaten. İnşallah bari tarihinden sonra açıklamazlar millet kalp krizi geçirecek.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Temmuz 2023 #26 Arthur_Callahan dedi: Artık tarihinde açıklanır başka şans kalmadı zaten. İnşallah bari tarihinden sonra açıklamazlar millet kalp krizi geçirecek. Genişletmek için tıkla... Umut insanı yavaş yavaş öldürür. Sanırım buna dayanarak her gün öldürüyor bizi mazoşistler. Zevk alıyor olmaları lazım. Bizim dershane kıçı kırık makine ile 2 saatte 500 kişilik sonucu mesaj atıyordu. Bunlar da 1 aydır tık yok.
Arthur_Callahan dedi: Artık tarihinde açıklanır başka şans kalmadı zaten. İnşallah bari tarihinden sonra açıklamazlar millet kalp krizi geçirecek. Genişletmek için tıkla... Umut insanı yavaş yavaş öldürür. Sanırım buna dayanarak her gün öldürüyor bizi mazoşistler. Zevk alıyor olmaları lazım. Bizim dershane kıçı kırık makine ile 2 saatte 500 kişilik sonucu mesaj atıyordu. Bunlar da 1 aydır tık yok.