ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #1 TYT ve AYT için kitap alacağım fakat bazı kitaplar "YKS soru bankası, YKS föyü" vs. olarak çıkıyor. YKS, TYT ve AYT sınavına verilen ad değil mi? Aynı satıcı ama biri YKS biri TYT, AYT olarak adlandırılmış. Açıklayana şimdiden teşekkürler.
TYT ve AYT için kitap alacağım fakat bazı kitaplar "YKS soru bankası, YKS föyü" vs. olarak çıkıyor. YKS, TYT ve AYT sınavına verilen ad değil mi? Aynı satıcı ama biri YKS biri TYT, AYT olarak adlandırılmış. Açıklayana şimdiden teşekkürler.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2021 #2 Yükseköğretim Kurumları Sınavı. Dur, senin icin Google`da ariyim googledaariyim.com
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 Aynı yayının kitapları bende de vardı ve kütüphane uygulamasında da farklı kitaplar olarak bulunuyorlar. Yani farklı kitaplar.
Aynı yayının kitapları bende de vardı ve kütüphane uygulamasında da farklı kitaplar olarak bulunuyorlar. Yani farklı kitaplar.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.563 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 10 Eylül 2021 #4 @EKAloji Konuyu tamamen okumadan yorum yapmasan keşke.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2021 #5 The Fallen Angel dedi: @EKAloji Konuyu tamamen okumadan yorum yapmasan keşke. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten? Başlık "YKS nedir?", konu içeriği YKS'nin ne olduğunu soruyor.
The Fallen Angel dedi: @EKAloji Konuyu tamamen okumadan yorum yapmasan keşke. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten? Başlık "YKS nedir?", konu içeriği YKS'nin ne olduğunu soruyor.
anarşist patates Decapat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Eylül 2021 #6 ucan_sabri dedi: YKS, TYT ve AYT sınavına verilen ad değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. YKS = yükseköğretim kurumları sınavı. TYT ve AYT olarak ikiye ayrılıyor. TYT = temel yeterlilik, AYT = alan yeterlilik sınavı.
ucan_sabri dedi: YKS, TYT ve AYT sınavına verilen ad değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. YKS = yükseköğretim kurumları sınavı. TYT ve AYT olarak ikiye ayrılıyor. TYT = temel yeterlilik, AYT = alan yeterlilik sınavı.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #7 YKS genel diye dusun ikisini de kapsıyor. Ders anlatım foyleri olduğu için belki foy foy TYT'nin başından AYT'nin sonuna kadar anlatıyordur.
YKS genel diye dusun ikisini de kapsıyor. Ders anlatım foyleri olduğu için belki foy foy TYT'nin başından AYT'nin sonuna kadar anlatıyordur.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 10 Eylül 2021 #8 EKAloji dedi: Dur, senin icin Google`da ariyimgoogledaariyim.com Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yaptın ?
EKAloji dedi: Dur, senin icin Google`da ariyimgoogledaariyim.com Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yaptın ?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 11 Eylül 2021 #9 YKS ikisini de kapsar. Eğer üstünde sadece TYT yazıyorsa TYT, AYT yazıyorsa da AYT.