YKS net nasıl artırılır?

536638

Decapat
Daha önce hiç deneme sınavına girmedim 9-10 biraz boş geçti, 11.sınıf sayısal öğrencisiyim. Soru alanında pekişirsem iyi olacağımı düşünüyorum çünkü bu sınavlar dahil hep sınav için çalıştım onda da iyiydim. Neyse konumuz şu 1 hafta sonra pazar gunu anlık bir karar ile dershane denemelerine gitmeye karar verdım ve kayıt yaptım, 1 ay sonra 6 Ocakta bir sınavım daha var. Şimdiki sınav için pek umudum yok ama 1 ay sonrakı sınavda bir şeyler yapmak istiyorum (80 soru üzerinden olup, karma bir şekilde sadece 11.sınıfın %30'u olacak) simdi abiler ben ne yapayim bana bir yardimci olur musunuz?

11'i ezberleyeceksin. Tek çare bu. TYT için paragraf problem dil bilgisi çöz her gün onar-on beşer soru. Matematik, fizik, biyoloji kitapları alıp çözmelisin. Dediklerimi uygularsan netinin arttığını göreceksin.

Hocam üstteki hocamın dediği gibi ayrıyeten bende ekleyeyim verimli çalışın planlı programlı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…