YKS netleri kalan sürede istenildiği kadar artar mı?

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
130 gün civarı bir zaman kalmış, denemeden denemeye değişse de ortalama netlerim ve hedef netlerim şu şekilde;

TYT

Türkçe: 20-22, hedef 30.
Sosyal: 10-11, hedef 15.
Matematik: 7, hedef 15.
Fen: 3-5, hedef 8-10 civarı.

AYT

Matematik: 3-4, hedef 10.
Fizik 2-3, hedef 6-7.
Kimya eksi netler. hedef yok nereye kadar gelirse.
Biyoloji 7-8, hedef 11-12 biyoloji çalışmayı çok seviyorum fule yakın gelir belki de.

Sizce hedeflerimin kalan sürede oluru var mı? Günlük 2-3 saat anca çalışabiliyorum konsantre bir şekilde. 3 Saati aşınca kitap başında konsantrasyonum çok dağılıyor ben de yiyecek bir şeyler alıp YT'den konu anlatımlı ders videoları izliyorum canım neyi isterse. Kısacası 3 saati zor geçiyorum, hedeflerim millete kısayla uçuk kaçık netler değil, bu tarz rastgele çalışma ile yapılabilir mi? Her gün azda olsa çalışıyorum bu arada, boş geçen günüm yok.

130 gün civarı bir zaman kalmış, denemeden denemeye değişse de ortalama netlerim ve hedef netlerim şu şekilde;

TYT

Türkçe: 20-22, hedef 30.
Sosyal: 10-11, hedef 15.
Matematik: 7, hedef 15.
Fen: 3-5, hedef 8-10 civarı.

AYT

Matematik: 3-4, hedef 10.
Fizik 2-3, hedef 6-7.
Kimya eksi netler. hedef yok nereye kadar gelirse.
Biyoloji 7-8, hedef 11-12 biyoloji çalışmayı çok seviyorum fule yakın gelir belki de.

Sizce hedeflerimin kalan sürede oluru var mı? Günlük 2-3 saat anca çalışabiliyorum konsantre bir şekilde. 3 Saati aşınca kitap başında konsantrasyonum çok dağılıyor ben de yiyecek bir şeyler alıp YT'den konu anlatımlı ders videoları izliyorum canım neyi isterse. Kısacası 3 saati zor geçiyorum, hedeflerim millete kısayla uçuk kaçık netler değil, bu tarz rastgele çalışma ile yapılabilir mi? Her gün azda olsa çalışıyorum bu arada, boş geçen günüm yok.
Ne olmak istiyorsun?

Hocam yanlış anlamayin ama gunluk 3 saat calismayi sadece tek derse falan ayirman lazim, netlerin dusuk demek ki konu eksigin var, oturup her gun en az 4-5 saat konu anlatimi bakip soru cozup eksik konularini kapatmadigin surece hedefledigin netler gelmez

Hocam yanlış anlamayın tavsiye olarak söylüyorum matematikte problemler temel kavramlar bilerek 15-20 net çok kolay AYT'de ise temel kavramlara ek olarak logaritma dizi gibi kolay konulara odaklanırsan 10 12 net çok kolay yapılacak işler.

Ne olmak istiyorsun?
BÖTE istiyorum da asıl amaç BÖTE den öğretmen olmak değil unide kendimi geliştirip bilişim sektöründe ilerlemek istiyorum. Elimde hazır işim var zaten şuan stajyer olduğum şirkette IT den devam etsem yeterli benim için. Başka bölümler de var fakat lisans olsun istiyorum. Kısacası üniversite okuyarak meslek sahibi olma amacım yok elimde bildiğim bir iş var ve bu sektörde kendimi geliştirip ilerleyeceğim. Alakalı bir bölümden lisans diplomam olsun istiyorum o kadar. 2-3 saatin üstünde yks çalışma imkanım yok çünkü boş zamanım yok. Yks çalışana kadar siber ve ağ sistemlerinden ders/kurs almak çok daha mantıklı bir yatırım benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı